Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

12 33
toepassen
vandaag tot-60%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Antonio Puig Agua Brava

De geur +

Een olfactorische mijlpaal die vandaag de dag nog even enthousiast is als toen.

Antonio Puig Agua Brava is een van de interessantste geuren die ooit in de brede kosmos van parfums zijn gecreëerd. Dit is enerzijds te danken aan het gepassioneerde en uitstekende werk van Antonio Puig - en anderzijds aan de medewerking van het Puighuis. Alleen de beste ontwerpers komen in aanmerking om de signatuurproducten van het huis Puig te maken. Antonio Puig Agua Brava is ook geïnspireerd door de tijdgeest: de tijd waarin een revolutie onze wereld begon te veranderen, creëerde iconen. Antonio Puig Agua Brava is één van hen. De onsterfelijke klassieker is een integraal onderdeel geworden van de olfactorische wereld.

De topnoot opent met Amalfi citroenen, bergamot, salie en lavendel. Dennen, laurier, tijm, rode anjer en tuinanjer vormen het hart van deze spannende klassieker. Vetiver, muskus, sandelhout, patchoeli, eikenmos en leer zijn de basisnoten van Antonio PuigAgua Brava .

Gelanceerd in 1968, is de geur gecertificeerd door zijn grote ventilatorbasis als een lange houdbaarheid. Hij geniet ook van een zachte, onuitgenodigde Sillage. Dit maakt hem des te sympathieker, omdat het deze succesvolle compositie van akkoorden ook een zekere terughoudendheid geeft. Antonio Puig Agua Brava behoort tot de kruidige chypre-achtige familie van geuren. De fans van deze geur benadrukken altijd de compromisloze, mannelijke noot.

Kopnoten:
Bergamot
Lavendel
Salie
Jenever
Citroen
Hartnoten:
tuinanjer
laurierblad
Pijnboom
Basisnoten:
leder
Mos
muskus
Patchoeli
Sandelhout
Vetiver
Parfumeur:
Marcel Carles, Rosendo Mateu
Jaar van uitgave:
1968

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

meer Antonio Puig +

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten