Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Alessandro Striplac

Het concept

Toen de schoonheidsspecialiste Silvia Troska meer dan 30 jaar geleden tijdens een reis naar de Verenigde Staten nageldesign ontdekte, waren kunstnagels zoals ze nu bekend zijn in Europa nog vrijwel onbekend. Maar Troska was enthousiast en zag het grote potentieel dat zich aan haar voordeed. De zakenvrouw was nog steeds ter plaatse om te leren hoe kunstmatige nagels te maken met behulp van speciale gels, bestanden en sjablonen. Later was het Troska die nageldesign zoals we het vandaag kennen naar Duitsland bracht. Maar terug naar Troska's begin en het moment dat het merk Alessandro tot leven kwam. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat dit precies het moment was waarop Troska het nagelontwerp zag en er interesse in kreeg. In feite was dit echter ongeveer vijf jaar later het geval, ongeveer 25 jaar geleden. Na Troska's terugkeer was het idee en de visie om in Duitsland nageldesign aan te bieden nog lang niet uitgekomen. Het ontbrak de ambitieuze schoonheidsspecialiste vooral aan hoogwaardige en geschikte materialen. Aanvankelijk bestelde Troska ze uit de Verenigde Staten. Dit werd echter al snel te onbetrouwbaar en duur voor haar. Bovendien voldeden de door Troska aangeboden producten vaak niet aan de kwaliteitsverwachtingen van Troska. Het idee om zelf gels, bestanden en producten te maken, die nodig waren voor een professioneel nageldesign, groeide gestaag in Troska. Vijf jaar nadat ze in 1984 haar nieuwe passie en zakelijke idee in de VS ontdekte, begon de schoonheidsspecialiste dit idee in de praktijk te brengen. In 1989 bracht Silvia Troska de eerste producten op de markt onder de merknaam Alessandro, maar dat mag niet zo blijven. Daarna volgden tal van andere producten, die vandaag de dag niet alleen in heel Europa, maar wereldwijd staan voor hoge kwaliteit, innovatie en innovatie.
Alessandro is nu een van de meest gewilde bedrijven in de nagel-, hand- en voetcosmetica industrie en bezit talloze patenten en wereldprimeurs. Alle producten die Alessandro aanbiedt voldoen altijd aan de nieuwste en hoogste Duitse kwaliteits- en gezondheidsnormen. Daarnaast biedt het label professionele training aan. Hoewel deze voornamelijk gespecialiseerd zijn in de producten van het bedrijf, zijn ze ook bedoeld om waardevolle specialistische kennis te leveren ten behoeve van klanten. Het merk houdt echter niet alleen de hoge kwaliteit van de producten en de bijbehorende kwaliteit van het manicure-, pedicure- of nagelontwerp in de gaten, maar ook de wensen van klanten en actuele trends. Daarom vertrouwt Alessandro niet alleen op populaire en beproefde producten, maar blaast het productengamma ook nieuw leven in met nieuwe collecties of speciale edities. Een goed voorbeeld van deze frisse, moderne, trendy en innovatieve wind is de stijlvolle Striplac-collectie, waarmee Alessandro al enige tijd een sensatie in nageldesign veroorzaakt. Striplac is een unieke nagellak die wereldwijd nog steeds ongeëvenaard is. Door zijn speciale samenstelling en structuur gaat het veel langer mee dan andere nagellakken en verliest het zijn grandioze uitstraling niet door stress en oplosmiddelen. Striplac is gemaakt van flexibel en splintervrij kunststof dat elastisch is en de nagel een elegante uitstraling geeft. De lak wordt als een normale nagellak aangebracht en kan na de gewenste draagtijd probleemloos en zonder resten van de nagels worden verwijderd.
alle klanten beoordelen positieve
Alessandro Striplac
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen

Commentaar van
Alessandro Striplac Peel-Off UV/LED Nagellack
Fijne nagellak waar ik erg blij mee ben. De lak is gemakkelijk aan te brengen en ik ben dol op de aparte kleur.
Commentaar van
Geweldig product
De lak is zonder probleem aan te brengen en ook gemakkelijk weer te verwijderen. Ik had nooit gedacht dat ik bij Striplac zou blijven hangen. Wilde het eigenlijk gewoon een keertje proberen.
Commentaar van
super nagellak
Ik heb de starterset aangeschaft. Is natuurlijk in eerste instantie duurder. Ik hoef niet meer naar de nagelstudio toe. Alles ging super en het ziet prachtig uit. Het enige wat je nodig hebt is veel tijd voor het beste resultaat.

Het design

Alessandro verpakt zijn Striplac-collectie, die verschillende kleurenpaletten omvat, in stijlvolle maar eenvoudige en mooie nagellakpotten. Deze hebben een ronde voet en een vierkante kop, wat een mooi contrast geeft. Zowel voet als hoofd liggen echter heerlijk in de hand. De kop, die ook dient als brug voor de kwast, zorgt ervoor dat de verf precies en gemakkelijk kan worden aangebracht. De voorkant van de flessen is gedecoreerd met letters en etiketten die - ongeacht de kleur van de lak - stijlvol afsteken tegen de zwarte onderkant. De compacte en handige vorm is ook perfect voor vakanties en elke schoonheidskoffer.

Het assortiment

Silvia Troska ontdekte nageldesign tijdens een reis naar de USA. Voor de schoonheidsspecialiste en de Europese vrouwen waren de kunstnagels zoals ze vandaag de dag gebruikelijk zijn, nog bijna onbekend. Met vijlen, sjablonen en speciale gel ging mevrouw Troska aan de slag om deze kunst te leren. Ze bracht Naildesign naar Duitsland en richtte haar merk Alessandro op in 1989. Hoewel geschikte materialen in de beginjaren nog ontbraken, is de wereld van nagellak en mooie nagels nu wijdverbreid. Het bedrijf Alessandro staat wereldwijd voor innovatie, hoge waarde en kwaliteit en is één van de toonaangevende leveranciers in de hand- en voetcosmetica-industrie. Het bedrijf bezit tal van patenten, er wordt speciale aandacht besteed aan de wensen van de klant en de huidige trends. Een van de innovatieve producten, de cosmetische serie Alessandro Striplac, is bijzonder in trek. Deze unieke nagellak is wereldwijd ongeëvenaard. Een speciale samenstelling zorgt voor een lange duurzaamheid. De Striplac bestaat uit breukvast en flexibel kunststof, het zorgt voor een edele uitstraling van de nagels. Het wordt net als normale verven binnen een minuut onder LED licht aangebracht en uitgehard. De duurzaamheid bedraagt tot 10 dagen, na de draagtijd kan het zonder problemen en zonder resten van de nagel verwijderd worden. Aceton- of nagellakverwijderaar is niet meer nodig.
Het cosmetische assortiment van Alessandro Striplac omvat ook reinigingskompressen, een peel-off activator, een correctiestift voor UV-nagelpolitoer, een tweecomponenten peel-off topcoat en basecoat en kleurlakken in alle denkbare tinten. De Franse Starter Kit bevat alle componenten die nodig zijn voor een Franse UV manicure. Een startpakket bevat alle producten die nodig zijn om de wereld van Striplac UV-coating te betreden en kan flexibel worden aangevuld. De Pearl LED lamp uit de serie geneest de speciale Rose Chrome Edition. De Striplac Travel Lamp is een geweldig idee voor onderweg of op vakantie. Het is niet groter dan een mobiele telefoon en past in elke handtas. De reislamp kan worden aangesloten op de USB-poort van de laptop of PCS en zorgt voor de gebruikelijke snelle uitharding van de Striplac.