Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aether Xtraem

De geur +

Moleculen voor iedereen: Aether Xtraem

Aether is een klein maar fijn niche label. Aether Xtraem werd gelanceerd in 2018 en zoals alle parfums van het label is een uniseksgeur. Het is houtachtig en fris, gaat zonder geurpiramide, maar biedt wel veel moleculen. Het doel van het label is immers om ongewone en bijzonder goede moleculaire geuren te creëren.

Naast Hedion en Ambroxan werden ook Irotyl, Globalide en Exaltolide Aether Xtraem gebruikt. Irotyl Aether Xtraem staat voor droge, fruitige maar ook houtachtige en aardse aroma's. Exaltolide kan verschillende aroma's hebben, het is meestal zacht en aangenaam, maar Aether Xtraem brengt ook de muskus naar boven. Tot slot zijn er Globalide, die ook muskusachtig zijn, maar tegelijkertijd droog, schoon, fris en poederig.

De elegantie van de samenstelling van Aether Xtraem is gewoonweg boeiend en boeiend eenvoudig. Dames zien de geur Aether Xtraem als zacht, knuffelig en delicaat. Heren daarentegen spreken van een subtiele en discrete mannelijke geur die de drager flatteert. En omdat het een moleculaire geur is, zijn er eigenlijk mensen die de geur niet kunnen waarnemen, wat te wijten is aan hun huidchemie. Deze huidchemie is ook de reden voor de verschillende ontwikkelingen van Aether Xtraem elke persoon.

Basisnoten:
ambroxan
globalide
exaltolide
hedion
irotyl
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten