Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aether Suprae

De geur +

Aether Supae - het hyperbos

Aether Suprae is een eau de parfum uit 2019. De synthetische ingrediënten voeren je thematisch naar een bos met veel hout, aarde, een paar bloemen en veel frisheid. De geur doet geen poging om zijn synthetische aard te verbergen. Het resultaat is een soort hyperbos, vertrouwd en toch vreemd, uitnodigend en toch mysterieus, aantrekkelijk warm en even koel en modern. Aether Suprae is een geur voor vrouwen en mannen die nieuwe wegen willen inslaan in de parfumerie. De diepe sensualiteit van de geur in combinatie met een gematigde sillage en levensduur maken het bijzonder aantrekkelijk in de avond. In een lichtere dosering is het echter net zo geschikt om overdag te dragen.

De Aether Suprae flacon maakt indruk met zijn grote helderheid. De hoekige fles oogt heel puur en direct, zonder tierelantijnen of versieringen. Alleen de glanzende gouden dop trekt de aandacht. De naam van het parfum staat in het wit op een al even glanzend gouden label, met twee dunne lijnen die het kader vormen. Het ontwerp benadrukt duidelijk de moderniteit, niet alleen in de flacon maar ook in de geur. Wat er achter de nogal koele façade schuilgaat, moet nog ontdekt worden.

De Aether Suprae geurcollectie is gecreëerd in samenwerking met Givaudan. Elke geur bevat een synthetische geur die is ontwikkeld door Givaudan. In Aether Suprae is dit onder andere Akigalawood, een houtachtige, kruidige en bloemige geur op basis van patchouliolie. Rodrigo Flores-Roux creëerde Suprae voor Aether. De in Mexico geboren parfumeur staat bekend om zijn geuren, die een onmiskenbare signatuur hebben. Suprae heeft ook een heel eigen karakter. Flores-Roux werkt al meer dan 30 jaar als parfumeur en heeft vooral indruk gemaakt op mannen en vrouwen met geuren voor Tom Ford, zoals Neroli Portofino en Jasmin Rouge.

De reclamecampagne voor Aether Suprae toont een foto van een vrouw en een man. De donkerharige vrouw leunt met haar hoofd tegen de schouder van een blonde man. We zien alleen zijn rug. De ogen van de vrouw zijn gesloten, haar gezichtsuitdrukking is ontspannen, bijna afstandelijk en hartig. De zwart-wit foto is aantrekkelijk, maar ook mysterieus. Op deze manier belichaamt ze precies waar de geur over gaat: een ondoorgrondelijke intensiteit, kalm en aantrekkelijk. Schijnbare tegenstellingen worden geharmoniseerd en verenigd in zowel het beeld als de geur. Dit creëert een harmonie die zowel in het parfum als in de foto een kalmerend en aantrekkelijk effect heeft. Harmonie wordt gecreëerd door de aanwezigheid van tegenstellingen, niet door hun afwezigheid.

Basisnoten:
Akigalawood
Georgywood
sylkolide
Cosmone
Serenolid
Parfumeur:
Rodrigo Flores-Roux, Givaudan
Jaar van uitgave:
2019
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten