Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aether Supaer

De geur +

Modern en ongewoon: Aether Supaer

Zelfs de ingrediënten van het parfum Aether Supaer klinken vreemd, nieuw en interessant, zelfs een beetje alchemistisch: iso-E-super, ethylacetaat, fenyloxide en menthaanacetaat. Wat klinkt als een verwarrend mengsel uit een scheikundelabo, beschrijft echter heel goed het concept van het cult-uniseks Aether Supaer parfum.

Sinds 2016 is Æther synoniem voor geuren die zijn gemaakt van synthetische moleculen die niet in de normale parfumwereld kunnen worden ingedeeld. Opgericht in 2016, wil het merk een afspiegeling zijn van de moderne tijdgeest en kan het op geen enkele andere manier worden gecategoriseerd. Als uniseksgeur is de geur zowel verleidelijk als onweerstaanbaar voor zowel mannen als vrouwen.

Aether Supaer dateert uit 2018, en de geur van Aether Supaer is houtachtig-zoet, ondersteund door interessante en moderne metaalnoten en met een verleidelijk vleugje amber. De unieke geur, samengesteld uit moleculaire stoffen en volledig zonder natuurlijke ingrediënten, presenteert zich als een onvoorwaardelijk modern parfummeesterwerk, dat nieuwe wegen inslaat in de kunst van het parfumeren. De moleculaire geuren staan voor frisse geuren zoals pepermunt, fruitige aroma's en de zuivere geur die soms kan worden waargenomen op een fris gedoucheerde huid.

Basisnoten:
Iso-E-Super
azijnzuurethylester
phenyloxid
Menthaanlacetaat
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten