Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-12%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aether Hypaer

uitverkocht producten +

De geur +

Fascinatie van synthetische moleculen

Het in 2018 gelanceerde parfum van synthetisch-houtachtige uniseks Aether Hypaer boeit met de moderne magie van onweerstaanbare geurmoleculen. Het maakt deel uit van de Supraem-lijn van vier geuren, een indrukwekkend eerbetoon aan de olfactorische prestaties van de chemie en de parfumkunst van de toekomst.

Aether Hypaer zet de synthetische geur cashmeran in het centrum van deze unieke samenstelling. De geurmolecule, ontwikkeld in de jaren '70 door de geur- en aromaproducent International Flavors and Fragrances, wordt gekenmerkt door een buitengewone verscheidenheid aan facetten. Het geeft het parfum een balsamico-silky touch en verrast met houtachtige, kruidige, muskusachtige, fruitige en vanille nuances.

Zonder de specificaties van de bekende geurpiramide te respecteren, staan vier andere fascinerende geurmoleculen op gelijke voet met het kasjmierakkoord. Tripal brengt een sprankelende frisheid in het spel met de aroma's van citroen en bergamotschil en heeft ook delicate groene accenten. Kephalis biedt een indrukwekkende elegantie met warme, houtachtige noten en hints van amber en tabak. Ambrettolide daarentegen straalt een geur uit vol sensuele zoetheid, die diepte krijgt door een intens muskusaccent. Tot slot voegt Musk T nog een zoet en fruitig akkoord toe aan de betoverende geur. Aether Hypaer Het is een heerlijk fluweelzacht designerparfum met een levendige, levendige uitstraling, een bovengemiddelde duurzaamheid en een zeer goede sillage.

Basisnoten:
cashmeran
tripal
kephalis
ambrettolid
Musk T
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten