Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

15 77
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Vera Wang for Men

De geur +

Vera Wang for Men, de kruidige zoete mannengeur voor mannen

Het wood oosterse geur Vera Wang for Men komt met een ontroerende en onbetwistbare frisheid . Wanneer de verleiding de mannelijke verschijning met onmiskenbaar effect ontmoet, heeft het aroma van Vera Wang for Mannen zich ontvouwd en de drager in een mysterieuze, charmante vacht gewikkeld.

In het hoofd presenteert de mannengeur de groene frisheid van Yuzu Zest en de mandarijn laat . In het hart domineert de wort domineert, die zich presenteert in nootmuskaatnoten en anijs, met een hint van edel vintage-leerr en ondersteunt de frisse geurkop. Sandelhout en tabaksnoten verschijnen in de basis en ronden het parfum in zijn geheel af.

Vera Wang for Men is sympathiek en toont aan dat de mens met beide voeten in zijn leven, de harten van vrouwen veroverde in een storm en trouw zal zijn, hij heeft zijn minnares gevonden. Zelfs al straalt de drager van Vera Wang for Men een liefde uit voor avontuur en opwinding, hij is solide en weet hij wat echt belangrijk is in het leven. Devotioneel en met de desire voor harmonie, ver weg van elke verveling en in de tumult van passie, wordt deze nuance een geur die women's harten sterker doet slaann. Mysterieus, maar niet ondoorzichtig, Vera Wang voor de geliefde van de heren zal de dames onder ogen zien en laten zien waarom hij de voorkeur verdient.

Kopnoten:
mandarijnblad
Yuzu
Hartnoten:
Anijs
leder
Muskaat
Basisnoten:
Sandelhout
Tabak
Parfumeur:
Jean-Marc Chaillan
Jaar van uitgave:
2004

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten