Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

15 77
toepassen
vandaag tot-8%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Vera Wang Embrace

De geur +

De Vera Wang Embrace collectie - Een geurserie vol romantiek, intimiteit en delicate vrouwelijkheid

Romantisch, zacht speels en verleidelijk vrouwelijk is de collectie Vera Wang Embrace. Met deze exclusieve geurserie viert het Amerikaanse modelabel de schoonheid van grote emoties en de speciale intimiteit tussen twee geliefden. De moderne damesgeuren combineren delicate bloemennoten met frisse fruitakkoorden, elegante houtsoorten en exotische kruiden. Het resultaat is een unieke geurserie met verfijnde, lichte composities die het de perfecte metgezel maken voor elke dag.

De moderne elegantie en delicate lichtheid van de Vera Wang Embrace collectie wordt ook weerspiegeld in het ontwerp van de flacon. De betoverende creaties zijn verkrijgbaar in eenvoudige, vierkante flacons van kristalhelder glas. De voorkant van de flacon is versierd met een groot, vierkant etiket in helder wit, waarop de merknaam en de betreffende geurnaam te vinden zijn in een elegante, donkere grijstint. De kubusvormige dop in een glanzende zilveren afwerking rondt het tijdloos eenvoudige ontwerp af en onderstreept tegelijkertijd de hoge kwaliteit van de composities. Het heldere, ongekunstelde ontwerp van de flacons maakt van de geuren zelf echte blikvangers. Ze glinsteren in delicate pasteltinten in de transparante flacons en trekken onmiddellijk ieders aandacht.

Met hun romantische, intieme en verbluffend vrouwelijke karakter passen de geuren van de collectie Vera Wang Embrace perfect in het portfolio van het Amerikaanse modelabel, dat al herhaaldelijk furore maakte met zijn exclusieve bruidsmodecreaties. Het creatieve brein achter het merk is de ontwerpster en naamgeefster Vera Wang. Wang begon haar carrière in de modewereld niet als ontwerpster maar als redactrice bij Vogue. Toen ze in 1972 bij het gerenommeerde modetijdschrift begon, was ze pas 23 jaar oud en daarmee was ze tot op de dag van vandaag de jongste moderedacteur in de geschiedenis van het tijdschrift. Halverwege de jaren tachtig stapte ze over naar Polo Ralph Lauren, waar ze twee jaar lang design director was.

Toen Vera Wang eind jaren 1980 haar bruiloft plande, kon ze ondanks een intensieve zoektocht geen geschikte jurk vinden en besloot ze er zonder omhaal zelf een te ontwerpen - en legde daarmee de basis voor haar wereldcarrière. In 1990 opende Wang haar eerste boetiek in New York en binnen zeer korte tijd werden haar ongewone creaties absolute bestsellers. Onder haar enthousiaste klanten bevinden zich talloze beroemdheden zoals Mariah Carey, Jennifer Lopez, Gwen Stefani en Victoria Beckham. Vandaag de dag omvat het assortiment van Vera Wang exclusieve bruids- en avondkleding en een prêt-à-portercollectie, sieraden, parfum, brillen en zelfs wodka.

Jaar van uitgave:
2015
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten