Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

26 145
toepassen
vandaag tot-42%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tiffany & Co. Rose Gold

De geur +

Even eenvoudig als geniaal: Tiffany Tiffany & Co. Rose Gold

In Tiffany Tiffany & Co. Rose Gold, komen drie componenten samen om een perfecte compositie te vormen. Tiffany & Co. wilde een parfum creëren dat de slijpvorm van diamanten, de edele glans van goud en de warmte van de rozentint belichaamde. In 2021 slaagde parfumeur Jérome Epinette erin dit idee om te zetten in een parfum.

Zwarte bessen vormen de fruitige, wrange opening van Tiffany Tiffany & Co. Rose Gold. In het hart bloeit een zeldzame en exotische blauwe roos, waarvan de bloemblaadjes doen denken aan de veelzijdige geslepen diamant. De basis van ambrette zaden voegt de warme rosé tint toe aan de formule.

De fruitig-frisse geur is een hoogtepunt in het dagelijks leven en brengt licht in grijze werkdagen. Zoals een kostbare steen waarin de zon breekt en versplintert in duizend regenboogkleuren, Tiffany Tiffany & Co. Rose Gold fleurt sombere uren op en geeft ze glans en tevredenheid. Het opspuiten van dit parfum is als het dragen van een kostbaar sieraad van Tiffany & Co. De geur kleeft aan het lichaam als een juweel en geeft de drager elegantie, klasse en een beetje speelsheid gedurende meerdere uren. De sillage is aangenaam maar niet kamervullend, dus ideaal voor momenten waarop je discreet wilt genieten.

Kopnoten:
Zware Aalbessen
Hartnoten:
blauwe roos
Basisnoten:
ambrettezaden
Parfumeur:
Jérôme Epinette, Robertet
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten