Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Montana Suggestion Eau d' Argent

uitverkocht producten +

De geur +

Montana Suggestion Eau d' Argent Nieuw, fris, modern en bijzonder elegant

Je moet Montana Suggestion Eau d' Argent beter kijken. Omdat er ooit een geur was met die naam. Het werd gelanceerd in 1994, was zeer weelderig en wordt helaas niet meer geproduceerd. Maar in 2015 besloot Claude Montana om "Silver Water" opnieuw te lanceren. De formule van de nieuwe Montana Suggestion Eau d' Argent is licht, fris en modern, zeer vrouwelijk en toch geen zware geur die alleen in de zomermaanden weegt.

Emilie Bevierre-Coppermann nam de nieuwe editie op zich en componeerde voor Montana Suggestion Eau d' Argent een topnoot van roze peper, witte thee en mandarijnen. In de hartnoot mengt ze jasmijn met lelietjes-van-dalen en osmanthus. Amber, muskus en patchoeli ronden Montana Suggestion Eau d' Argent de compositie af.

Het fijne eau de parfum is romantisch, maar niet speels. In plaats daarvan is het een geur die op een slimme manier onschuld en verfijning combineert. Montana Suggestion Eau d' Argent is net zo veelzijdig als de drager ervan. Helder, modern, verleidelijk en verrassend. Het zilveren water draagt terecht zijn naam, want of het nu overdag of 's nachts is, de geur schijnt helder en licht, net als geslepen zilver.Montana Suggestion Eau d' Argent

Kopnoten:
witte thee
Mandarijn
Roze Peper
Hartnoten:
Osmanthus
Lelietje-van-dalen
Jasmijn
Basisnoten:
Patchoeli
muskus
Amber
Parfumeur:
Emilie Bevierre-Coppermann, Symrise
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten