Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ermenegildo Zegna Intenso

De geur +

De mannengeur Ermenegildo Zegna Zegna Zegna Intenso betovert met zijn kruidige, houtachtige nuances. Het parfum is een symbol voor de hoogste elegantie en intensiteit voor mannen die compromisloos hun weg gaan. Ermenegildo Zegna Zegna Zegna Zegna Intenso staat voor sensuele mannelijkheid door de frisse kruidigheid van oosterse accenten.

De openingsnoot is de fruitige, kruidige top noot van citroen, groene mandarijn, roze peper en kardemom, harmonieus gecombineerd met iris en vetiver in het hart van de geur. Dankzij de warm, houtachtige basisnoot met vanille, sandelhout en tonkaboon, wordt de Ermenegildo Zegna Zegna Intenso perfectie bereikt.

Sinds de introductie van de eerste Zegna geur in 2003, staat het bedrijf voor traditionele waarden en de hoogste kwaliteitsstandaards. Zegna geuren zijn klassiek en tijdloos, maar brengen een hoge graad van elegantie en verfijning over.

Ermenegildo Zegna Zegna Zegna Zegna Intenso wordt beschouwd als de meest mannelijke en tegelijkertijd meest sensuele geur de Zegna parfumreeks. De Zegna Intenso-mens is succesvol, vastberaden en bovenal zelfverzekerd. Hij wil genieten van het leven en precies weten wat hij wil. Dat maakt de charismatische kosmopolitische wereld ook voor de dames onweerstaanbaar.

Kopnoten:
groene mandarijn
Citroen
Kardemom
Roze Peper
Hartnoten:
Iris
Vetiver
Basisnoten:
Sandelhout
vanille
Tonkaboon
Parfumeur:
Daniela Andrier
Jaar van uitgave:
2007

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten