Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Burberry Mr. Burberry Element

uitverkocht producten +

De geur +

Burberry Mr. Burberry Element: Een geur als een eerbetoon aan de schoonheid van de Britse natuur

Mannelijk, fris, met een unieke kruidigheid - dat is de geur van de mannengeur die Burberry Mr. Burberry Element in 2020 uitbracht. De verschillende aroma's verenigen zich vakkundig tot een harmonieuze, houtachtige geur, die zijn inspiratie vindt in het ruige landschap en de groene natuur van Groot-Brittannië.

De indrukwekkende topnoot is al merkbaar tijdens de toepassing. De ietwat bittere, maar tegelijkertijd zoetige geur van bittere amandel is ongewoon, maar zeker aangenaam. Het biedt een delicaat voorproefje van de ongewone samenstelling, die taart, natuurlijke aroma's combineert met frisse en zoet-warme noten om een unieke geur te creëren met een geheel eigen gevoel. de charmante bittere amandel wordt vervangen door een hartnoot van kruidige, frisse jeneverbes, die een stimulerend en verkwikkend effect heeft. Daarna volgt de natuurlijke, houtachtige basisnoot, die de geur grondt en harmonieus afrondt. Mineraal eikenmos met zijn aardse, kruidige en groene nuances doet denken aan een boswandeling na een regenbui, wanneer het bos zijn volle aroma ontvouwt. De houtachtige, zoet-balsemachtige tonen van ambergrijs geven Burberry Mr. Burberry Element zijn warme, gezellige karakter, die de kruidige, groen-balsemachtige aroma's koestert en ze mixt tot een heerlijk, harmonieus totaalbeeld.

Dankzij het verminderde aantal aroma's creëert Burberry Mr. Burberry Element een onopvallend, ongedifferentieerd parfum met een onvergetelijke mannelijke geur. Ondanks alle terughoudendheid slaagt het parfum erin de charme en de onvergelijkbare diversiteit van de Britse natuur vast te leggen en om te zetten in een heerlijke mannengeur.

Kopnoten:
bitteramandel
Hartnoten:
Jeneverbes
Basisnoten:
Eikenmos
Ambra

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-37%1