Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

27 222
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De geuren van Veneto gecombineerd in een fascinerende geur: Bottega Veneta was 2011 de eerste vrouwengeur van het Italiaanse modelabel en genoot al snel een grote populariteit.

Vrij ongebruikelijk voor een vrouwengeur, Bottega Veneta een leerachtige poedersillage gemaakt door de Franse parfumeur Michel Almairac van bergamot, roze peper, kruiden, jasmijn, pruim, eikenmos, leer en patchoeli.

Bottega Veneta Bottega Veneta goedkoop kopen

De geur +

Bottega Veneta - De charme van Venetië en de elegantie van fijn leder

Met het in 2011 Bottega Veneta gelanceerde damesparfum vult de Italiaanse luxe designer zijn prachtige collecties lederwaren aan met een uitgebreide parfumcompositie. Het combineert de flair van een bedauwde, zonnige zomerochtend in het betoverende Venetië met de unieke elegantie en delicate sensualiteit van fijn leer.

De poederachtige, leerachtige creatie is al lang een echte klassieker met een cultkarakter geworden. Het combineert de geur van verse bloemenweiden en fijne houtachtige bosaroma's met zachte nuances van fris, soepel leer. Het parfum opent met een frisse, sprankelende frisheid en een krachtig akkoord van sappige, zoetige bergamot uit Sicilië, waaraan roze peper een extra sprankelende noot toevoegt. De hartnoot van het fascinerende parfum Bottega Veneta behoort tot de betoverende geur van de volle witte jasmijn, die de onweerstaanbare vrouwelijke charme in het centrum van de bijzonder zuivere en sierlijke compositie plaatst. Kruiden en pruimen staan aan zijn zijde. De heerlijk dominante basis van het parfum legt de nadruk op sensuele en elegante accenten. Mysterieuze, balsamicozoete nuances van Indonesische patchoeli, die naar verluidt een afrodiserend effect hebben, krijgen karaktervolle elegantie door delicaat eikenmos. Accenten van edel, fluweelzacht leer laten de geur Bottega Veneta onweerstaanbaar eindigen.

Het parfum boeit met kostbare ingrediënten en een unieke natuurlijkheid in zijn uitstraling. Een claim die ook de luxueuze lederwaren van het merk wereldberoemd heeft gemaakt.

Kopnoten:
Bergamot
Roze Peper
Hartnoten:
Jasmijn
Pruim
Kruiden
Basisnoten:
Patchoeli
Eikenmos
leder
Parfumeur:
Michel Almairac
Jaar van uitgave:
2011

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten