Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bottega Veneta Illusione Bois Nu for Him

uitverkocht producten +

De geur +

Zomerse, lichte mannelijkheid die gewoon past: Bottega Veneta Illusione Bois Nu for Him

2021 introduceert het label Bottega Veneta Illusione Bois Nu for Him. De geur is ontworpen door Antoine Maisondieu en heeft een aquatisch-kruidige aanwezigheid met lichte houtachtige noten.

De neus creëert een lichte, zomerse, mannelijke geur die zich introduceert met topnoten van bittere sinaasappel, bergamot en citroen. Het gaat verder op Bottega Veneta Illusione Bois Nu for Him met hartnoten van scharlei, patchoeli en tiare. De geur wordt afgerond met akigalawood, vanille en tonkabonen.

Het resultaat is een echte allrounder die evenzeer opvalt door zijn casual elegantie als door zijn draagbaarheid. Want Bottega Veneta Illusione Bois Nu for Him is een prima metgezel op het werk, in de vrije tijd en zelfs 's avonds of bij het uitgaan bewijst het Eau de Parfum zijn kwaliteit. Ondanks deze veelzijdigheid is de mannengeur niet mainstream. Bottega Veneta is een exclusief label, wat ook blijkt uit de aanwezigheid van Bottega Veneta Illusione Bois Nu for Him. Het Eau de Parfum is modern en mannelijk, licht en voelbaar, waardoor het uitstekend past in de stad. Het spreekt mannen aan die er verzorgd en met een frisse geur willen uitzien op alle warme en hete dagen.

Kopnoten:
Citroen
Bergamot
Sinaasappelbitter
Hartnoten:
tiaré
Scharlei
Patchoeli
Basisnoten:
Akigalawood
Tonkaboon
vanille

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

26 222
toepassen