Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aether The Show Musk Go On

uitverkocht producten +

De geur +

Aether The Show Musk Go On - een subtiele geur met grote aantrekkingskrach

Aether The Show Musk Go On betovert mannen en vrouwen sinds 2022. Het eau de parfum bestaat uit vijf geuroliën die een frisse, bloemig-poederachtige en toch houtachtig-dierlijke geur creëren die subliminaal sensueel is. De fijne geurakkoorden van neroli, roos en iris creëren samen een elegante bloemengeur met noten van frisheid, poeder, zoetheid en houtachtige noten. Deze worden nog versterkt door sandelhout. De warme, zoete en wrange geur kalmeert de zenuwen, maar werkt tegelijkertijd stimulerend en lustopwekkend, net als muskus. Deze geurolie vormt de tegenhanger van sandelhout, beide omsluiten de bloemige geuren. Muskus geeft het parfum een diepe sensualiteit en heeft tegelijkertijd een verwarmend effect. Het resultaat is een levensbevestigende, sterke geur - in de geest van "The Show Must Go On".

De transparantie van de Aether The Show Musk Go On flacon is geheel in lijn met de missie van het nichemerk om mensen te ontroeren met etherische geuren die zo puur mogelijk zijn. De kunst zit in het weglaten, niet in het uitbundig toevoegen. De flacon is op dezelfde manier ontworpen. De eenvoudige kubusvorm wordt bekroond door een rechte cilindervormige dop. Het glazen lichaam is transparant en de dop is goudkleurig. De naam van het parfum staat ook in goud op de voorkant van de flacon. Het totale effect van het ontwerp is etherisch, minimalistisch, stijlvol en subliem.

Anne-Sophie Behaghel en Amélie Bourgeois leerden elkaar kennen tijdens hun parfumopleiding bij Cinquième Sens, een internationaal parfumhuis dat gespecialiseerd is in opleidingen. Daarna volgden hun carrières vergelijkbare paden, maar in verschillende organisaties. Bourgeois bleef zeven jaar bij Cinquième Sens, terwijl Behaghel overstapte naar de geur- en smaakfabrikanten Firmenich en Symrise. Uiteindelijk richtten de twee hun eigen parfumlabel Flair op, waar ze ook voor andere parfumhuizen werkten. Aether The Show Musk Go On is er daar één van, net als Aether Muskethanol of Aether Its A Sin. Een minimalistische, moderne formulering van uniseks geuren is een van hun handelsmerken.

De jonge vrouw, die haar hoofd en hand op een beeldscherm heeft geplaatst, ziet eruit als een gevallen engel. Boven haar waaieren lagen stof uit als engelenvleugels. De zwart-wit foto maakt deel uit van de reclamecampagne voor Aether The Show Musk Go On. De foto is heel delicaat, maar de blik van de vrouw is verleidelijk en sterk. De geur heeft ook twee kanten, maar uiteindelijk combineert het de delicate noten met de sterke om een belangrijke verleidelijke geur te creëren.

Basisnoten:
muskus
Roos
Iris
Neroli
Sandelhout
Parfumeur:
Amélie Bourgeois, Anne-Sophie Behaghel
Jaar van uitgave:
2022
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten