Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-23%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aether Nvrmind

De geur +

Aether Nvrmind De schoonheid van non-conformitei

Dierlijk-fris, gelaagd, pulserend - De Aether Nvrmind is een opwindend, complex parfum voor vrouwen en mannen. De intense moleculaire geur is een eerbetoon aan anders-zijn, individualiteit en de kunst en esthetiek die buiten de regels te vinden zijn. Geïnspireerd door Nirvana's legendarische album "Nevermind" en in samenwerking met het NVRMIND kunsttijdschrift van de Oekraïense fotograaf Komissarenko, is de Aether Nvrmind een zelfbewuste, buitengewone geur die non-conformiteit viert en een heel eigen definitie van schoonheid geeft.

Het unieke parfum is gebaseerd op een combinatie van verschillende moleculen om dit te bereiken. Grisalva geeft de geur een rijke, zachte en romige kwaliteit, terwijl ambrinol elegante nuances van leer en tabak toevoegt. Ambroxan, misschien wel de meest sensuele molecule, ruikt naar muskus en amberhout. Conifeer geeft de compositie een verfrissend, verkwikkend karakter met zijn frisse, schone en verkoelende balsamico noten. Ook lichte cederhoutnoten weerklinken. Methylantranilaat, dat licht naar druiven en inkt ruikt, en het kruidige, koele eucalyptol ronden de Aether Nvrmind af.

Met zijn buitengewone, gelaagde samenstelling viert Aether Nvrmind de schoonheid van non-conformiteit en de individualiteit van zijn dragers. De flacon daarentegen is een klassieke schoonheid met heldere vormen en een minimalistisch modern design.

De elegante flacon van kristalhelder glas heeft een eenvoudige, hoekige vorm die nog wordt versterkt door het etiket, dat ook vierkant is. Dit etiket bestaat in principe alleen uit een smal zwart kader en de geurnaam in duidelijke zwarte letters, die direct op de voorkant van de flacon zijn gedrukt. Een glanzende gouden dop maakt het moderne ontwerp af en geeft de flacon een edele, hoogwaardige uitstraling.

Achter de intense Aether Nvrmind gaat het label Aether schuil, dat opzien blijft baren met zijn innovatieve moleculaire geuren. Onder de artistieke leiding van creatief directeur Nicolas Chabot ontwikkelen getalenteerde parfumeurs een absoluut unieke, expressieve en moderne collectie die compleet nieuwe normen stelt. In plaats van klassieke essentiële oliën gebruikt het parfumhuis de hypnotiserende kracht van synthetische moleculen. Op deze manier worden in het scheikundelaboratorium de meest uiteenlopende geurexplosies gecreëerd die klanten betoveren met hun verrassende, extravagante en onconventionele profielen.

De betoverende Aether Nvrmind is een samenwerking tussen het parfumhuis Aether en het kunsttijdschrift NVRMIND van de Oekraïense fotograaf Dmitro Komissarenko. Natuurlijk liet de fotograaf de kans niet voorbijgaan om de campagne voor de expressieve geur zelf te fotograferen. Zijn korte promotiefilm bestaat uit een reeks kunstzinnige opnamen van een mannelijk model in interactie met zijn eigen spiegelbeeld.

De esthetische zwart-witfoto's zijn in Komissarenko's typische stijl en tonen het menselijk lichaam in zijn heel eigen sensualiteit en erotiek. Het zijn ongewone foto's die alleen hun eigen regels volgen en hun eigen, misschien wat onconventionele idee van schoonheid presenteren. Net zoals de verbluffende Aether Nvrmind dat doet.

Basisnoten:
ambroxan
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten