Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-26%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aether Muskethanol

De geur +

Een lichte, avant-gardistische geur voor de veeleisende

Aether Muskethanol, gelanceerd in 2016, is een aromatische uniseksgeur, fris, magisch en betoverend. Het jonge Franse parfumhuis presenteert de unieke magie van synthetische moleculen in zijn avant-gardistische creaties. Chemie is niet alleen wat "knalt en stinkt", maar verbergt prachtige geuren en aroma's van fascinerende zuiverheid en glinsterende olfactorische kleurrijkheid in haar moleculen.

Er zijn drie moleculen die het beeld oproepen van een zonovergoten dag aan zee in het parfum Aether Muskethanol: damascenone, cetalox en muscone. Het alcoholische damascenone is een van de hoofdingrediënten van rozengeur en brengt een fris bloemig element in het parfum. Cetalox, ontwikkeld door de geur- en aromafabrikant Firmenich, bevat aroma's van gouden amber. Muscone zorgt, zoals de naam al doet vermoeden, voor een zoet, warm en zacht muskusaccent vol sensualiteit.

De parfumeurs dragen een betoverende visie bij aan de interpretatie van de geur, volgens welke gouden zand dat in alcohol druppelt begint te gloeien en schittert in alle denkbare kleuren, in "duizend opeenvolgingen". Het gestructureerde zand aan de randen van het bewegende proces ziet er daarentegen futuristisch uit, bijna alsof het van staal is gemaakt, aangespoeld vanuit een andere wereld. De extravagante geur oogt fris, bijna koel en is fascinerend veelzijdig: honingzoete accenten smelten samen met bloemige en houtachtige noten, omringd door sensuele amber en muskus.

Basisnoten:
immortelle
davana
cetalox
damascenone
Parfumeur:
Amélie Bourgeois, Anne-Sophie Behaghel
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten