Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aether Methaldone

De geur +

Hoe ruikt het universum?

Wat is de geur van het universum? De wereldberoemde parfumeur Rodrigo Flores Roux stelde zich deze vraag. Hij Aether Methaldone heeft een geur gecreëerd die de eeuwige uitgestrektheid van de ruimte viert. Om een idee te krijgen van de geuren van de ruimte, werkte hij nauw samen met astronauten die na hun missie in de ruimte terugkwamen van het Internationale Ruimtestation. Na maanden van onderzoek zijn we erin geslaagd om een geur te creëren die zich richt op iets bovennatuurlijks en eeuwigs.

Om dit te bereiken zijn verschillende moderne synthetische geuren gebruikt, die door Givaudan in de loop van jaren van uitgebreid onderzoek zijn ontwikkeld. Niets lijkt Aether Methaldone vertrouwd en toch lijkt de geur niet vreemd. Voor het eerst werden houtachtige noten gecombineerd met iets metaalachtigs. Volgens de beschrijving van talrijke astronauten ruikt het universum licht verbrand. Dit is wat de gladde, rokerige noten van Aether Methaldone . De uniseksgeur doet denken aan geoxideerd metaal en nat hout. Dit maakt het een geur die opzettelijk nieuwe wegen inslaat en bij allerlei gelegenheden voor opschudding zorgt. Ondanks het bewust synthetische karakter heeft Aether Methaldone het iets vriendelijks en diepgaand aantrekkelijks.

Het wordt gedomineerd door de noten van Givaudan's Silvanon, Boisiris en Rosyrane geuren, die speciaal voor deze geur zijn ontwikkeld. De creatie van deze geuren werd voorafgegaan door het idee dat er geen natuurlijke geurcomponenten zijn die gecombineerd kunnen worden tot Aether Methaldone geuren. Silvanon, bijvoorbeeld, is een synthetische geur die in zijn pure vorm lijkt op de geur van vochtig metaal. Boisiris is verantwoordelijk voor de licht rokerige houtnoot in het parfum.

Basisnoten:
belambra
Ambermax
Silvanone
boisiris
rosyrane
Parfumeur:
Rodrigo Flores-Roux, Givaudan
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-21%1