Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-20%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aether Methaldone

uitverkocht producten +

De geur +

Hoe ruikt het universum?

Hoe ruikt de ruimte? De wereldberoemde parfumeur Rodrigo Flores Roux stelde zichzelf deze vraag. Met Aether Methaldone heeft hij een geur gecreëerd die de eeuwige uitgestrektheid van de ruimte viert. Om een idee te krijgen van de geuren in de ruimte, werkte hij nauw samen met astronauten die terugkeerden van het internationale ruimtestation na hun ruimtemissie. Na maanden van onderzoek is hij erin geslaagd een geur te creëren die zich richt op iets bovennatuurlijks en eeuwigs.

Om dit te bereiken zijn verschillende moderne synthetische geuren gebruikt die door Givaudan zijn ontwikkeld tijdens jaren van uitgebreid onderzoek. Niets lijkt vertrouwd op Aether Methaldone en toch komt de geur niet vreemd over. Voor het eerst zijn houtachtige noten gecombineerd met iets metaalachtigs. Volgens de beschrijvingen van talloze astronauten ruikt de ruimte licht verbrand. Dit wordt vertegenwoordigd door de zachte, rokerige noten van Aether Methaldone. De uniseks geur doet denken aan geoxideerd metaal en nat hout. Dit maakt het tot een geur die bewust nieuwe wegen inslaat en opzien baart bij de meest uiteenlopende gelegenheden. Ondanks het opzettelijk synthetische karakter heeft Aether Methaldone iets vriendelijks en diep aantrekkelijks.

De noten van de Givaudan-geuren Silvanon, Boisiris en Rosyrane, die speciaal voor dit parfum zijn ontwikkeld, domineren. De creatie van deze geuren werd voorafgegaan door de intellectuele benadering dat er nog geen geurcomponenten op natuurlijke basis zijn die in combinatie Aether Methaldone kunnen worden. Silvanon, bijvoorbeeld, is een synthetische geur die in zijn pure vorm lijkt op de geur van vochtig metaal. Boisiris zorgt voor de licht rokerige houtachtige noot in het parfum.

Basisnoten:
belambra
Ambermax
Silvanone
boisiris
rosyrane
Parfumeur:
Rodrigo Flores-Roux, Givaudan
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten