Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-24%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aether It's ae Sin

De geur +

Aether It's ae Sin: De sensuele, subtiele ambergeur voor de legendarische hit van de Pet Shop Boys

Geurgolven als muziek door de ether sturen om hun sensualiteit voelbaar te maken: Deze visie wordt vervuld door het unieke uniseks parfum Aether It's ae Sin (2022). Bijna iedereen kent de Pet Shop Boys-hit "It's a Sin" uit 1987. Het moleculaire geurproject Aether vertaalt de beklijvende klank en de boodschap van het breken met aloude conventies in een geur die niet zondiger kon zijn: It's ae Sin transformeert een ambroxaangehalte van 40 procent in pure sensualiteit. Het kruidt het met roze peper, wilde pistachehars, Italiaanse strobloem, wierook en tonkaboon om de impulsieve akkoorden te laten uitmonden in een warme, erotiserende uitstraling.

Hoe spannend dit ook klinkt: Aether It's ae Sin is een compleet andere samenstelling dan conventionele immortelle geuren. Het aromatische karakter bestaat uit een piramide-loze structuur van de fijnste synthetische ingrediënten, verweven met dierlijke ambernuances, harsachtige mastiek, subtiel wrange immortelle, zachte tonkaboon en rustgevende wierook. Achter deze visionaire geur zitten twee parfumeurs wier namen momenteel opzien baren: Amélie Bourgeois en Anne-Sophie Behaghel.

Onder de artistieke leiding van Nicolas Chabot, die verantwoordelijk is voor de visionaire collectie Aether, vieren de twee jonge parfumeurs, initiatiefnemers van hun eigen parfumlabel Flair Paris, naar eigen zeggen de "roes van de chemie". Hun visie is om elementaire moleculen te verweven tot de meest bizarre abstractie om ongekende zintuiglijke explosies teweeg te brengen. Haar Flair geurstudio werkt nauw samen met gerenommeerde geurspecialisten in de industrie, zoals Mane, IFF en Firmenich.

Voor de Parijse Parfumerie Particulière hebben Amélie Bourgeois en Anne-Sophie Behaghel al ongewone extrait geuren samengesteld zoals Type Writer, Tonka Fever en Pluie Noire, voor de Italiaanse nicheparfumeur Mendittorosa de geurcollectie "Odori d'Anima", een tableau van uniseks parfums die de verlangens van de ziel belichamen. En voor de voormalige muzikant en geurkunstenaar Michael Partouche, alias Dr. Mike, ontwierpen ze de rockesthetische geurcollectie Room 1015.

Haar Aether It's ae Sin zit ook in de fascinerende vervoering van muziek. Amélie Bourgeois, een leerlinge van Cinquième Sens-oprichtster Monique Schlienger, en haar medecomponist kozen een moleculair arrangement waarvan de glans zich vooral ontvouwt op koude dagen en nachten om de hit olfactorisch te verbeelden. Hun zuivere, veganistische eau de parfum zit in een klassieke iconische flacon met een gestileerd naamlogo en zilveren dop.

Aether It's ae Sin met zijn harsachtige, bloemige en balsamico nuances, nodigt je uit om je hoofd leeg te maken en alleen voor het moment te leven. Kan dat zonde zijn?

Basisnoten:
ambroxan
mastiekbos
immortelle
Wierook
Roze Peper
Parfumeur:
Amélie Bourgeois, Anne-Sophie Behaghel
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten