Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aether Carboneum

De geur +

Aether Carboneum De avant-gardistische moleculaire geur

Extravagant, verfijnd, elegant: met Carboneum heeft Aether een unieke unisex geur gecreëerd die zowel klassiek als futuristisch is. Zoals typerend voor Aether zijn voor deze geurcompositie alleen synthetische aroma's gebruikt. Het resultaat is kruidig tot houtachtig en zeer avant-gardistisch. Aether Carboneum is aromatisch, zowel warm als sprankelend en bevat het geurbestanddeel benzoëzuur ethylester. Dit additief wordt gekenmerkt door zijn muntachtige, frisse aroma, dat net als kruidnagel een kruidige, frisse toets heeft. Een warme, ruwe, licht tabaksachtige toon wordt toegevoegd met het element suederal, dat doet denken aan de dierlijke geur van suède.

Een balsemiek, muskusachtig, maar ook zeer schoon en poederachtig aroma wordt aan de geur gegeven door de toevoeging van Globanone en Timberol. Een heel bijzonder ingrediënt is de molecule ISO E-Super: het staat erom bekend dat het een heel speciale geur ontwikkelt op de menselijke huid, die voor iedereen anders kan zijn. Het kan lichtjes doen denken aan cederhout, kruidig en zoet. De intensiteit van de molecule op de huid kan ook sterker of zwakker zijn.

Uiteindelijk is het de chemische molecule C12 die Aether Carboneum zijn naam geeft: koolstof/koolstof. Met het prachtige samenspel van synthetische stoffen vangt Aether Carboneum het aroma van neopreen in een heldere, fascinerende geur.

Basisnoten:
Benzoë
Suederal
timberol
Globanone
Parfumeur:
Amélie Bourgeois, Anne-Sophie Behaghel
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten