Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-11%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aether Aextra

uitverkocht producten +

De geur +

Aether Aextra: De houtachtig-balsemieke moleculaire geur die een revolutie van sensualiteit belooft

Net als radiogolven doordringen geuren de ether, dit subtiele medium om ons heen dat in de 17e eeuw werd beschouwd als een vloeistof voor de verspreiding van licht. De uniseks moleculaire geurcollectie Aether is als geen andere parfumeditie in staat deze te vullen met de geluiden van sensuele aroma's. Aether Extra (2019), de moleculaire geur van Nicolas Chabot met sensualiteit als thema, is niet gewijd aan de weergave van onvergeten rocknummers, zoals sommige van zijn collectiegeuren (zoals Nvrmind - de dierlijk-frisse geur van Kurt Cobain).

Aether Aextra is de liefde zelf, die geur van wellustige, bezwete lichamen waarvan de dierlijke aroma's zich vermengen met houtachtige, romige nuances en de frisse facetten van adem, lucht en gewassen wasgoed om zich over te geven aan de liefdesdaad. De geurontwerpers van Aether Aextra, Amélie Bourgeois en Anne-Sophie Behaghel, hebben hun innovatieve project van puur synthetische moleculen in scène gezet - houtachtig, mysterieus en raadselachtig, in de stijl van de hedendaagse parfumerie, die de kostbaarste ingrediënten selecteert om ze volledig te deconstrueren en via kunstmatige moleculaire ketens te transformeren tot ongekende beelden van denkbeeldige bloemen zoals klaprozen en korenbloemen, tot dierlijke, menselijke en anorganische geuren.

De jonge parfumeurs slagen hierin met intensiteit en flair in Aether Aextra, de uniseks geurbeleving voor verliefde koppels. De aromatische facetten van hun compositie, die indruk maakt met zijn delicate houtachtigheid, drukken precies de sensualiteit uit die de erotiserende geur belooft met zijn rijkdom aan nuances van sandelhout, zijn frisse kruidige attributen en balsamico-nuances.

Toch klinken de elementen nogal cryptisch: Aextra distilleert de sandelhoutnoot bagdanol om deze in een geconcentreerde dosis van 92% te onderstrepen met evernyl, het dierlijke beeld van eikenmos, de zachte lavendelfacetten van ethylacetaat en de frisse, bergamotachtige klanken van ethylinallacetaat. Peerachtig zoet azijnzuur ethylester rondt de sensuele synthetische compositie af.

Aether Aextra met de geuren Hypaer, Supaer, Xtream, Ultrae en Suprae, die deel uitmaken van de Supraem geurlijn, staat voor de beste synthetische moleculaire composities die de tijdgeest weerspiegelen. Ze laten zien wat er gebeurt in de geurlaboratoria, belijden de wereld van moleculen en tillen hun composities naar een nieuw, revolutionair niveau.

Amélie Bourgeois en Anne-Sophie Behaghel, initiatiefnemers van de geurstudio Flair Paris, geven zich als geen ander parfumteam over aan synthetische hoogstandjes. De meest uiteenlopende avant-garde geurcollecties in Europa, van het Italo niche geurlabel Mendittorosa tot Michael Partouche's psychadelic geurproject Room 1015 tot de hypnotiserende Aether geurcollectie, zijn doordrongen van hun geurspoor.

Aether Aextra, zijn harmonisch warme moleculaire geur, wordt gekenmerkt door zijn raadselachtige sensualiteit, zijn intense geurstaart en zijn extreem lange houdbaarheid. De frisse en dierlijke facetten resoneren in overeenstemming met de rijke, houtachtige en romige noten. Geniet van zijn verschijning in de puristische, etherisch-heldere flacon. Alleen of in combinatie met je favoriete geur, het belooft een Aextra Supraemes geurbeleving.

Parfumeur:
Anne-Sophie Behaghel
Jaar van uitgave:
2019
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten