Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aether Aextra

De geur +

Aether Aextra: De houtachtig-balsamico moleculaire geur die een revolutie in sensualiteit belooft

Net als radiogolven doordringen geuren de ether, dit subtiele medium om ons heen dat in de 17e eeuw werd beschouwd als een vloeistof voor de verspreiding van licht. De uniseks moleculaire geurcollectie Aether is als geen andere parfumeditie in staat deze te vullen met de geluiden van sensuele aroma's. Aether Extra (2019), de moleculaire geur van Nicolas Chabot rond het thema sensualiteit, is niet, zoals sommige van zijn collectiegeuren (zoals Nvrmind - de dierlijk-frisse geur geïnspireerd op Kurt Cobain), gewijd aan de verbeelding van onvergetelijke rocksongs.

Aether Aextra is de liefde zelf, de geur van wellustig bezwete lichamen waarvan de dierlijke aroma's zich vermengen met houtachtig-crèmeachtige nuances en de frisse facetten van adem, lucht en gewassen wasgoed om zich over te geven aan de liefdesdaad. De geurontwerpers van Aether Aextra, Amélie Bourgeois en Anne-Sophie Behaghel, zetten hun innovatieve project op met puur synthetische moleculen - houtachtig, mysterieus en raadselachtig, in de stijl van de hedendaagse parfumerie, die de kostbaarste ingrediënten selecteert om ze volledig te deconstrueren en ze via kunstmatige moleculaire ketens om te vormen tot ongekende beelden van denkbeeldige bloemen zoals papaver en korenbloem, dierlijke, menselijke en anorganische geuren.

De jonge parfumeurs bereiken dit met intensiteit en flair in Aether Aextra, de uniseks geurbeleving voor verliefde koppels. De aromatische facetten van haar compositie, die indruk maakt met haar delicate houtachtigheid, drukken precies de sensualiteit uit die de erotiserende geur belooft met haar rijke nuances van sandelhout, frisse kruidige attributen en balsamico nuances.

Toch klinken de elementen nogal cryptisch: Aextra distilleert de sandelhoutnoot bagdanol om deze in een geconcentreerde dosis van 92 procent te onderstrepen met evernyl, het dierlijke beeld van eikenmos, de zachte lavendelfacetten van ethylacetaat en de frisse, bergamotachtige klanken van ethylinallacetaat. Peerachtige, zoete ethylester van azijnzuur rondt de sensuele, synthetische compositie af.

Aether Aextra, met de geuren Hypaer, Supaer, Xtream, Ultrae en Suprae onderdeel van de Supraem geurlijn, staat voor de fijnste, synthetische moleculaire composities die de tijdgeest weerspiegelen. Ze laten zien wat er gebeurt in de geurlaboratoria, engageren zich in de wereld van moleculen en tillen hun composities naar een nieuw, revolutionair niveau.

Amélie Bourgeois en Anne-Sophie Behaghel, initiatiefnemers van het parfumatelier Flair Paris, storten zich als geen ander team van parfumeurs op synthetische hoogstandjes. De meest uiteenlopende avant-gardistische geurcollecties in Europa, van het Italiaanse nicheparfumlabel Mendittorosa tot het psychadelic geurproject Room 1015 van Michael Partouche en de hypnotiserende geurcollectie Aether, zijn doordrongen van hun geurspoor.

Aether Aextra, haar harmonieuze en warme moleculaire geur, wordt gekenmerkt door zijn raadselachtige sensualiteit, zijn intense spoor en zijn extreme levensduur. De frisse en dierlijke facetten resoneren in harmonie met de rijke, houtachtige en romige noten. Geniet van zijn verschijning in een puristisch, etherisch en helder designflesje. Alleen gedragen of in combinatie met je favoriete geur, het belooft een Aextra Supraemes geurbeleving.

Parfümeur:
Anne-Sophie Behaghel
Jaar van uitgave:
2019
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten