Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

58 143
toepassen
vandaag tot-34%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Moncler pour Homme

De geur +

Moncler pour Homme - Avonturen in het stadsbos

De Moncler pour Homme geurserie is samen met de bijbehorende damesgeur de eerste eau de parfum van het Italiaanse luxemerk. Het is sinds 2021 op de markt en is gericht op mannen die houden van groene, aromatische en houtachtige geuren. Zoete, bloemige en citruselementen ontbreken. De geur slaat nieuwe wegen in. Leerachtige, rokerige, aardse, frisse, synthetische en romige geurakkoorden begeleiden de ongewone geur. Het parfum voert de drager mee naar de frisse bergwereld in de lente. Dennenbomen verspreiden hun aromatische geur, de laatste sneeuw smelt en raast de berg af. Het groen van de bergweiden ontluikt. Het groen van de bergweiden ontluikt met frisse kracht.

De fles Moncler pour Homme heeft een zilverkleurige basisvorm die lijkt op een waterfles en is bedoeld om ons te herinneren aan het begin van het merk. Moncler combineert de ervaring van de natuur met een stedelijke levensstijl. Deze connectie vinden we ook terug in de vorm van de fles. Vooral in de hervulbare fles, want deze is voorzien van een innovatie op de markt: een aanpasbaar LED-display. In de fabriek staat er "Moncler " op en het kan worden geprogrammeerd via app en Bluetooth. De flessen van hoge kwaliteit zijn duidelijk herkenbaar aan de golvende versiering op het lichaam van de fles en op de dop.

Christophe Raynaud en Antoine Maisondieu creëerden de Moncler pour Homme geur. Beiden werken voor Givaudan, 's werelds grootste fabrikant van geur- en smaakstoffen. Terwijl Raynaud er als tiener al van droomde om parfums te creëren, heeft Maisondieu dat altijd geweigerd. Hij werd geboren in Grasse, waar zijn vader en grootvader als parfumeurs werkten. Hij studeerde aanvankelijk rechten, maar verveelde zich en zocht meer creatieve expressie in fotografie en film. Na een stage in een parfumerie besefte hij echter dat werken als parfumeur ontzettend creatief is en uitstekend bij hem past. Gelukkig maar, want hij creëerde vele fantastische geuren, zoals Tom Ford Vert d'Encens, Bruberry Brit for Him en Ferragamo Spicy Leather.

Op de reclameposter van Moncler pour Homme staat de flacon centraal in beeld. Het LED-display licht rood op en straalt het warme licht uit op de rest van de afbeelding, die zwart-wit is. Achter de fles zien we een bergflank bedekt met sneeuwvelden. Dit verwijst enerzijds naar de frisheid van de geur, maar anderzijds ook naar het bekende imago van het merk en zijn donsjacks.

Hartnoten:
Parfümeur:
Antoine Maisondieu, Christophe Raynaud
Jaar van uitgave:
2021

meer Moncler +

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten