Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Kilian Moonlight in Heaven

De geur +

Niet alleen 's nachts mooi

De fruitige en zoete uniseksgeur Kilian Moonlight in Heaven is sinds 2016 verkrijgbaar. Gemaakt door parfumeur Calice Becker, brengt Kilian Moonlight in Heaven het een topnoot van citroen, roze peper en grapefruit. De hartnoot combineert kokosmelk met mango's, jasmijn samba en rijst. Vetiver en Tonka bonen vormen de zachte afdronk van Kilian Moonlight in Heaven .

Kilian vertelt graag verhalen over zijn geuren en verpakt ze in hoofdstukken. In dit hoofdstuk speelt de maan natuurlijk de hoofdrol, al was het niet de enige inspiratiebron voor de geur. Maar de volle maan die groot, wit, blauw en stralend aan de nachtelijke hemel hangt, waarvan de weerspiegeling wordt weerspiegeld in het water en die zo ongelooflijk romantisch kan zijn, is gewoonweg betoverend.

Volgens de vertaling van de naam geeft het maanlicht in de lucht een geur voor de avond aan. Maar het parfum is niet alleen een mooie metgezel in de avond. Ook overdag past het parfum bij de meest uiteenlopende gelegenheden en kan het zowel in de vrije tijd als in het beroep gedragen worden. Sommige mannen zijn een beetje bang Kilian Moonlight in Heaven omdat de geur fruitig-zoet is, maar de fijne zoetheid ontwikkelt zich op de huid van mannen heel anders dan bij vrouwen. Kilian Moonlight in Heaven is een parfum dat je moet leren kennen.

Kopnoten:
Citroen
Grapefruit
Roze Peper
Hartnoten:
kokosmelk
rijst
Mango
jasmijn-sambac
Basisnoten:
Tonkaboon
Vetiver
Parfumeur:
Calice Becker
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-16%1