Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Kilian Liaisons Dangereuses

De geur +

Kilian Liaisons Dangereuses typisch voor mij - Poëtische sensualiteit van fascinerende geuren

Kilian Liaisons Dangereuses De geurfamilie wordt door de eigenaar van het handelsmerk omschreven als "bloemig-fruitige harmonie" en is geclassificeerd in de lijn van zijn "narcotische" composities. Zoals alle luxe geuren van Kilian Hennessy, de erfgenaam van de legendarische Cognac-dynastie, vertellen deze artistieke geur meesterwerken een verhaal vol poëzie.Liaisons Dangereuses is gewijd aan een geheime liefdesaffaire die onschuldig begint en leidt tot een hete passie.

Parfumeur Calice Becker's geur opent met een intens akkoord van rijpe, sappige Damascus pruimen, waarvan het onweerstaanbare zoete aroma de passie als een stormloop ontketent. Het hart van het parfum wordt gedomineerd door de betoverende geur van de bloedrode rozeranium uit Egypte, waar een warm accent van kaneel uit Sri Lanka vuur aan toevoegt. In de basis van kostbaar Indisch sandelhout met zijn fijne harsachtige noten Kilian Liaisons Dangereuses voegt een vleugje elegantie toe aan de geurbeleving, voordat een warm, zacht muskusakkoord het fascinerende parfum sensueel laat eindigen. Een delicaat vleugje vanille doet de geur boven de werkelijkheid zweven en helpt om het geheim te bewaren.

Kilian Liaisons Dangereuses wordt gekenmerkt door met de hand geplukte, exclusieve ingrediënten van hoge kwaliteit, die het verleidelijke parfum een bovengemiddelde houdbaarheid en een zeer goede sillage geven.

Kopnoten:
Pruim
Hartnoten:
roosgeranium
Kaneel
Basisnoten:
muskus
Sandelhout
Parfumeur:
Calice Becker
Jaar van uitgave:
2007

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-15%1