Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

5 56
toepassen
vandaag tot-51%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

James Bond 007 Cologne

De geur +

De geur met een onwankelbare charme als een geheim agent...

Net als zijn beroemde rolmodel belichaamt het nieuwe hedendaagse mannenparfum James Bond 007 Cologne een stijlvolle mannelijkheid. De fruitige geur straalt pure charme uit.

Het pittige aroma van ananas ontmoet de kruidig-zoete nuances van basilicum en geeft de geur een wafting frisheid. De kroon wordt afgerond James Bond 007 Cologne met een verkwikkende snuifje scherpe groene pepermunt. De geur straalt dus een intense mannelijke aantrekkingskracht uit, die wordt onderstreept in de hartnoten. Hier combineert het parfum de balsamicozoete geur van houtachtige jeneverbessen met de sterke kruidige geur van intense salie. Het resultaat is een aangename warmte die de verfrissende stijl van een zelfverzekerde man met intimiteit aanvult. De veelzijdige variatie van het houtachtige boeket in de basisnoten zorgt voor de perfectie hiervanJames Bond 007 Cologne . De mysterieuze amber geeft een droge, houtachtige geur af die zich vermengt met de oosterse, aardse geur van patchoeli. Het cederhout met balsamico-beplanting geeft de basisnoot van het mannenparfum een bijzonder mannelijk effect, aangevuld met een sappige, groene mosgeur.

Het resultaat is een onweerstaanbare charme die je James Bond 007 Cologne snel, brutaal en zelfverzekerd maakt - de geur voor elke stijlvolle man die de elegantie, charme en aantrekkelijke uitstraling van de populaire geheim James Bond agent combineert.

Kopnoten:
Ananas
Basilicum
pepermunt
Hartnoten:
Jeneverbes
Scharlei
Basisnoten:
Amber
Patchoeli
Cederhout
Mos
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten