Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

15 50
toepassen
vandaag tot-11%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jacadi La Cologne

De geur +

Jacadi La Cologne: De uniseks geur voor het hele gezi

La Cologne by Jacadi Paris is een betoverende eau de cologne met een aangename, verkwikkende en natuurlijke geur. Met Jacadi La Cologne biedt het Franse kindermodemerk niet alleen een huid- en zintuigstrelende geur voor hem en haar, maar ook voor kleine en grote dragers of voor het hele gezin. De bijzonder huidvriendelijke geur omhult zowel de mannelijke als de vrouwelijke, zowel de kinderlijke als de volwassen huid met een heerlijke zomerse frisheid. Bovendien kan deze fijne geur ook worden gebruikt om de was op te frissen en royaal te verstuiven.

De uiterst harmonieus tot stand gekomen compositie onthult een verfrissende geur die de delicate en mediterrane aromatische noten van oranjebloesem combineert met de koele noten van muskus en de zachte noten van sesam. Romige, verzachtende en even heerlijk geurende andere bestanddelen ronden de verrukkelijke geurbeleving af. Jacadi La Cologne zorgt voor absolute feel-good momenten en roept met zijn delicatesse mooie jeugdherinneringen op.

Het dermatologisch geteste Eau de Cologne Jacadi La Cologne bestaat voor 91 procent uit natuurlijke ingrediënten en is onder andere verrijkt met natuurlijk thermaal water. Het is geschikt voor jongens en meisjes vanaf de leeftijd van drie jaar.

Basisnoten:
Sinaasappelbloesem
muskus
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten