Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Ermenegildo Zegna Acqua di Bergamotto

De geur +

Ermenegildo Zegna Acqua di Bergamotto ruiken naar vakantie, zon en zee

In de geur van Ermenegildo Zegna Acqua di Bergamotto, een deel van de kust van Almafi lijkt ingesloten, ruikt dit parfum zo intens als de zuidelijke kust van het schiereiland Sorrentine. Ermenegildo Zegna ontwierp de noot als onderdeel van zijn nieuwe geurstoffencollectie.

Ermenegildo Zegna werd opgericht in 1910 en is nu een van Italië's grootste mode-imper geïmproviseerd. De groep van bedrijven in de luxe klasse staat bekend om haar edele maatpakken. De geur is net zo verfrissend en opwindend als een snelle autorit op de Amalfitana, de kronkelende kustweg met uitzicht op de Tyrreense Zee. Zo intens citroenachtig als de grote Amalfi citroen, die al eeuwenlang op zijn eigen terrassen groeit. Al meer dan 2000 jaar ademt deze wonder aromatische citroen zijn geur af.

Acqua di Bergamotto is een hommage aan calabrian bergamot, een sprankelende kruising tussen citroen en bittere sinaasappel, die de fruitige topnoot vormt van de geur. Rozemarijn en neroli versmelten tot een verkwikkend zoete hartnoot, met neroli aan de citroennoot toegevoegd. Vetiver in de finale blijft onvergeten vanwege zijn zoetish-her basisnota.

Een heerlijke geur die ruikt naar vakanties, zon en de kust van Calabrië. Ideaal voor opvallende mannen die ook graag de maatpakken van modeontwerper Ermenegildo Zegna dragen. Geschikt voor de moderne en carrièrebewuste mens.

Kopnoten:
Neroli
Calabrische bergamot
Hartnoten:
Rozemarijn
Basisnoten:
Vetiver

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-53%1