Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bois 1920 Sutra Ylang

uitverkocht producten +

De geur +

Een kruidige bloemige uniseksgeur: Bois 1920 Sutra Ylang

Het parfum Bois 1920 Sutra Ylang dateert uit 2005 en is gemaakt voor mannen en vrouwen. Het toont zich van een kruidige en bloemrijke kant. De topnoot begint met verse bergamot, aromatische kardemom, kruidig laurierblad en taartcitroen. Het hart is een combinatie van delicate jasmijn, fijne lelietjes-van-dalen, fijne anjer, edele roos, zacht viooltje en exotische ylang-ylang. De sensuele basis wordt gevormd door elegant sandelhout, kostbaar cederhout, vers boommos en geurige benzoë. Het geeft de geur Bois 1920 Sutra Ylang een langdurige en verleidelijke basis.

Deze gevarieerde geur presenteert zich oosters en rijk. Het toont zich van een warme, maar ook van een sprankelende kant. Het wordt een unieke en droomachtige ervaring, die in onvergetelijke herinneringen zal blijven. Bois 1920 Sutra Ylang is een creatie van sensuele en citroenachtige noten, fris en kruidig. Bloemige aspecten zorgen er ook voor dat het parfum een unieke geurbeleving wordt. De houtachtige noten Bois 1920 Sutra Ylang zorgen er ook voor dat de geur mysterieus en exotisch overkomt.

De geur is perfect voor de dag, maar ook voor de avond. Terwijl het overdag alleen discreet wordt toegepast, kan het 's avonds intensiever worden gebruikt. Bois 1920 Sutra Ylang is het geschikt voor iedereen die zijn of haar zelfvertrouwen wil uitdrukken.

Kopnoten:
Bergamot
Kardemom
Laurier
Citroen
Hartnoten:
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
tuinanjer
Roos
Viooltje
Ylang Ylang
Basisnoten:
Sandelhout
Cederhout
boommos
Benzoë
Parfumeur:
Enzo Galardi
Jaar van uitgave:
2005

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten