Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een verboden driehoeksverhouding in een fles: het Zarkoperfume Deense parfumhuis Ménage à Trois heeft opnieuw een geniale slag bereikt. De unisex geur is samengesteld uit noten van watermeloen en muskusmoleculen, waardoor een unieke, individuele sillage ontstaat.

Zarkoperfume Ménage à Trois kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Deze "driehoeksverhouding" is toegestaan zonder vooroordeel.

Zarkoperfume Ménage à Trois Beschikbaar sinds 2016. De parfumeur en oprichter van het merk Zarko Ahlmann Pavlov gaf de geur niet alleen een dubbelzinnige en provocerende naam, hij creëerde ook een verboden goede geur.

Hiervoor mengt hij drie verschillende muskusmoleculen, die samensmelten tot Zarkoperfume Ménage à Trois een ongelooflijk goede muskusgeur. Het voegt de fruitige, frisse zoetheid van rijpe watermeloenen toe. Deze combinatie maakt Zarkoperfume Ménage à Trois verfrissend en sexy tegelijk. De geur past altijd en overal, zowel in de winter als in de zomer, zowel overdag als 's avonds.

Maar de geesten scheiden Zarkoperfume Ménage à Trois wel. De ontwikkeling van moleculaire geuren is sterk afhankelijk van de chemie van de huid zelf, die niet alleen voor mannen en vrouwen verschillend is, maar zelfs heel verschillend kan zijn voor een identieke tweeling. Parfumeur Zarko Ahlmann Pavlov accepteert dit effect niet alleen bewust. Hij is het aan het pushen, omdat hij niet wil dat iedereen zijn geuren draagt. Zarkoperfume Ménage à Trois is een nichegeur, exclusief en persoonlijk. En dat is wat het moet blijven, het is tenslotte een "driehoek". Maar wie ervan geniet, Zarkoperfume Ménage à Trois zal overweldigd worden door de enorme houdbaarheid en sillage van het parfum.

Kopnoten:
Watermeloen
Basisnoten:
muskus
Parfumeur:
Zarko Ahlmann Pavlov
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

vandaag tot-49%1