Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

19 112
toepassen
vandaag tot-44%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Picasso Minotaure

De geur +

Picasso Minotaure, de zoet-oriëntaalse mannengeur

Picasso Minotaure is een klassieke geur voor mannen. De neus achter de oriëntaalse geur is de Franse parfumeur Michel Almairac. Het parfum is sinds 1992 op de markt en houdt tot op de dag van vandaag stand in de zeer competitieve markt voor mannengeuren, wat mede te danken is aan de tijdloze formulering. De Picasso Minotaure topnoot verrast aanvankelijk met bergamot, kruidige dragon, fruitige noten en koriander. Galbanum, een warm ruikende hars, is ook terug te vinden in de topnoot.

Michel Almairac heeft aldehyden gebruikt om dit aan te vullen - een noot die ook te vinden is in 's werelds beroemdste parfum, Chanel No. 5. De hartnoot is ongewoon zacht en mild. Hier zijn vooral bloemige noten gebruikt: Geranium, roos, lelietje-van-dalen en jasmijn geven Minotaure een licht en zacht hart, dat verzacht wordt door de diepe en zware basisnoot naarmate de geurbeleving vordert.

De basis bevat voornamelijk warme noten zoals amber, muskus, lichtgekleurd sandelhout, tonkaboon en cederhout. Vanille maakt hier ook zijn opwachting, waardoor het Picasso Minotaure parfum een lichte maar diepgaande geurbeleving wordt.

Parfümeur:
Michel Almairac
Jaar van uitgave:
1992

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

meer Picasso +

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten