Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

23 35
toepassen
vandaag tot-27%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Kenneth Cole Black

De geur +

Hij komt uit de duisternis.

Kenneth Cole Black bestaat sinds 2003 en wordt sindsdien ongewijzigd geproduceerd. De citrusverse geur voor mannen is niet alleen indrukwekkend door de elegante combinatie. De aangenaam mannelijke aanwezigheid overtuigt ook door de lichtheid.

Harry Frémont, Sabine de Tscharner, de twee parfumeurs achter de geur, creëerde een topnoot van mandarijnen, basilicum, watermunt en verse hete gember. Lotus is het ongewone bestanddeel dat de hartnoot opent en leidt tot nootmuskaat, cederhout en zachte rook. De basis is verrassend, want het heeft zowel amber- en muskusbladeren als violette bladeren, die meestal niet in de basis zitten, maar in de opening van een parfum.

Kenneth Cole Black is een fijne geur met een absoluut allrounder vermogen. Het kan overdag en 's avonds op elk moment van het jaar gedragen worden. Kenneth Cole Het Black is een zachte verleiding die het mannelijke alleen zacht en niet brutaal benadrukt. Precies het juiste voor zelfbewuste mannen die liever overtuigen met charme dan met grote gebaren. De Eau de Toilette heeft een frisse start die zich ontwikkelt tot een zachte maar sterke aanwezigheid. Net als de zweem van een glimlach wekt het de nieuwsgierigheid en het verlangen naar meer.

Kopnoten:
Basilicum
Gember
Mandarijn
watermunt
Hartnoten:
Lotus
Muskaat
Wierook
Ceder
Basisnoten:
Amber
muskus
Viooltjesblad
Parfumeur:
Harry Frémont, Sabine de Tscharner
Jaar van uitgave:
2003

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

meer Kenneth Cole +

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten