Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

11 42
toepassen
vandaag tot-74%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guy Laroche Drakkar Intense

De geur +

Guy Laroche Drakkar Intense - spannend en ster

Guy Laroche Drakkar Intense is een opwindende geur die mannelijkheid en kracht belichaamt. De 2022 Eau de Parfum Spray begint met de stimulerende en frisse noten van bergamot en rozemarijn. Koriander voegt aromatische en absint kruidig-tartele geuren toe. Deze briljante start wordt gevolgd door een kalm hart van lavendel, scharlei en jeneverbes. Bloemige en kruidige akkoorden domineren hier. In de basisnoot bepaalt een houtachtig-lederachtig geurakkoord het karakter. Naar het einde toe geven aardse, zoete en groene noten Guy Laroche Drakkar Intense nog een veelzijdige uitstraling. Patchouli, vanille, mos en suède zorgen hiervoor. Met zijn gemiddelde tot hoge sillage en grote duurzaamheid is de geur geschikt voor vele gelegenheden.

De flacon van Guy Laroche Drakkar Intense laat het sterke karakter van de geur zien met het sterke kleurcontrast van feloranje en zwart. Het felle oranje belichaamt de vriendelijke toon van het parfum, terwijl de zwarte dop staat voor de vrij donkere, verleidelijke basis. De vorm van de flacon is vergelijkbaar met die van de hele geurserie van Guy Laroche Drakkar. In witte letters en grote letters lezen we " Drakkar Intense " op de bovenste helft van de flacon. Daaronder, in kleinere letters, staat de concentratie van de geur en het merk. Het ontwerp is zonder twijfel een blikvanger en ook de geur trekt de aandacht.

Nicolas Beaulieu kan nu al terugkijken op een gevarieerde carrière in de parfumerie, ook al is hij nog maar net in de bloei van zijn carrière. De Fransman is senior parfumeur bij IFF (International Food & Flavors), een van de grootste geur- en smaakproducenten ter wereld. Na zijn opleiding aan ISIPCA in Parijs ging hij naar Nederland, vervolgens naar New York, Shanghai en uiteindelijk terug naar Parijs. Naast de wereld van geuren houdt hij van de wereld van wijn. Hij praat graag met professionele wijnkenners, omdat het vocabulaire volgens hem erg op elkaar lijkt. Of hij ooit zelf wijn zal produceren, staat in de sterren geschreven. Tot die tijd kunnen we genieten van zijn creaties zoals Guy Laroche Drakkar Intense, Giorgio Armani Sable Nuit of Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum.

De indrukwekkende foto uit de reclamecampagne voor Guy Laroche Drakkar Intense toont de fles tegen een achtergrond die doet denken aan een uitbarstende vulkaan. De zwarte aarde barst uit, de gesmolten lava komt tevoorschijn in dezelfde kleur als de fles. Bergamot, salie, suède en vanille omringen de flacon en tonen de frisse, aromatische maar ook zoete leergeur van dit parfum.

Kopnoten:
Bergamot
Absint
Koriander
Rozemarijn
Hartnoten:
Lavendel
Scharlei
Jeneverbes
Basisnoten:
Patchoeli
vanille
Suède
Mos
Parfumeur:
Nicolas Beaulieu
Jaar van uitgave:
2022

meer Guy Laroche +

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten