Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-75%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dunhill Icon Racing

De geur +

Een geur zo snel als een sportwagen

De Dunhill Icon Racing geur is mannelijk met bloemige en zoete accenten. Het begint met een fruitige topnoot van frisse bergamot, sappige grapefruit en kruidige kardemom. Het hart is zeer gevarieerd met delicate oranjebloesem, fijne lavendel en zwarte peper. Het wordt afgerond met een sensuele basis van kostbaar guaiac hout, elegante vetiver en intense muskus. Het geeft Dunhill Icon Racing zijn langdurige en aromatische basis, die een onvergetelijke herinnering blijft.

Geïnspireerd door de traditie van de Britse motorsport is Dunhill Icon Racing een geur voor avonturiers die houden van de sensatie van snel reizen op de weg. Het is geschikt voor de man die graag in een open sportwagen rijdt en gedurfd door smalle en bochtige wegen navigeert.

Dunhill Icon Racing staat synoniem voor moedige mannen die weten wat ze willen en weten hoe ze dat moeten bereiken. De typische drager van de geur is altijd succesvol en kan zijn overwinningen met zelfvertrouwen vieren. Het parfum weerspiegelt dit ook in de aura waarmee het zijn gebruiker omringt. Dunhill Icon Racing heeft een zeer verleidelijk effect op het vrouwelijk geslacht en maakt de drager aantrekkelijk.

Kopnoten:
Bergamot
Grapefruit
Kardemom
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Lavendel
Zwarte Peper
Basisnoten:
Guajakhout
Vetiver
muskus
Parfümeur:
Laurent Le Guernec, IFF (International Flavors & Fragrances)
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten