Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

61 119
toepassen
vandaag tot-45%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Carner Barcelona Cuirs

De geur +

Carner Barcelona Cuirs - De geur van een verhaal

Carner Barcelona Cuirs is een eau de parfum uit 2011 dat de geschiedenis van traditioneel leerambacht weergeeft. De geur combineert de nuances van zacht, hoogwaardig leer, sterk hout en rokerige noten. Saffraan en komijn wekken de zintuigen aan het begin met een nobele, kruidige geur. De hartnoot wordt gedomineerd door houtachtige akkoorden van sandelhout, patchoeli en cederhout. Viooltjes geven de geur delicate, donkere bloemennoten die prachtig harmoniëren met de zachte houtnoten. Oud, cypriol, leer, muskus, tonkaboon, cistus en amber geven de geur zijn onmiskenbare sterke, houtachtige, kruidige en rokerig-lederachtige geur in de basisnoot. Carner Barcelona Cuirs heeft een uitzonderlijke levensduur en een sterke sillage. Het is perfect voor 's avonds, waar het gegarandeerd de aandacht trekt.

Zoals alle Carner Barcelona-flacons is de Cuirs-flacon handgemaakt. Hij maakt indruk met zijn minimalistische helderheid. De transparante glazen fles en de zwarte houten dop vormen een evenwichtige eenheid van licht en donker. Beide zijn ongeveer even groot en hebben een vierkante vorm. Het witte etiket heeft een dunne zwarte rand met de naam van de geur in zwarte letters. De merknaam is in het hout van de dop gefreesd. De kwaliteit van het papier verraadt de aandacht voor detail en doet denken aan het oppervlak van leer. De flacon van Carner Barcelona Cuirs belichaamt de elegantie en kracht van deze geur.

Sonia Constant is een bekende parfumeur die veel succes heeft gehad met geuren als Ombré Leather van Tom Ford en Le Beau van Jean Paul Gaultier. Haar open geest stelt de Française in staat om de visie achter een geur te herkennen en de vaardigheden die ze heeft opgedaan tijdens haar vijfjarige studie aan de ISIPCA stellen haar in staat om deze visie te vertalen naar een geur. Dit vermogen is vooral duidelijk in Carner Barcelona Cuirs. Het parfum draagt de herinneringen in zich van Sara en Joaquim Carner, die uit een familie komen met een lange traditie in de leerproductie.

Er zijn twee promotiefilmpjes voor Carner Barcelona Cuirs. De ene is meer dan drie minuten lang en vertelt het verhaal van de broers en zussen Sara en Joaquim Carner, oprichters van het merk en afstammelingen van traditionele leerbewerkers. De andere is een korte film die verrast met innovatieve elementen. Leer en hout spelen hier de hoofdrol, net als in alle productfoto's, wat overeenkomt met het karakter van de geur.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten