Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Wella Professionals Eimi is de naam van de nieuwe stileringsrevolutie van Wella Professionals. Een merk voor individualisten die hun eigen persoonlijke trends willen zetten. De ervaringen van tientallen jaren onderzoek zijn verwerkt in de ontwikkeling van dit productassortiment. Dit maakte het mogelijk om voor elke situatie in het leven en elke gelegenheid de perfecte styling hulpmiddelen te creëren. Wella Professionals Eimi vervangt de gevestigde cosmetische lijn Wella Professionals Styling. Met deze stap zet Wella volledig nieuwe maatstaven. Creatieve nieuwigheden overtuigen door veelzijdige toepassingsmogelijkheden.
Populaire en bekende cultproducten blijven in het assortiment, echter deels met herziene en verbeterde recepten. Ook de stylingtools van Wella Professionals Eimi kunnen inspireren met hun frisse en verkwikkende geur. Een waar genot voor de zintuigen. Het gevoel voor stijl van 's werelds modehoofdsteden diende als een essentiële bron van inspiratie voor de Eimi cosmetica lijn. Met Wella Professionals Eimi kunt u de looks van professionele stylisten eenvoudig thuis vormgeven. Natuurlijk zijn er geschikte producten voor dames en heren en voor alle haartypen en haarlengtes.
Fijn, saai of pluizig haar is moeilijk te definiëren en te controleren? Niet meer, want Wella Professionals Eimi biedt voor elk stylingprobleem de juiste oplossing. Tegelijkertijd wordt rekening gehouden met de speciale behoeften van gevoelig en beschadigd haar. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor intensieve verzorging en regenereren de gestresste haarstructuur. Bovendien bieden Eimi cosmetische producten van Wella Professionals gerichte bescherming tegen schade door hitte, vocht of UV-straling.
U wilt volheid, verzorging, houvast of structuur voor uw haar? Met Wella Professionals Eimi blijven er geen wensen onvervuld. Het assortiment omvat de categorieën volume, soepelheid, textuur, glans en fixatie. Wella heeft individuele stylingtools voor elke behoefte en smaak. Heeft u vele uren extra sterke ondersteuning nodig of geeft u de voorkeur aan de natuurlijke, flexibele look? Eimi's stylinghulpmiddelen zijn verkrijgbaar in vier verschillende soorten ondersteuning. Hiermee kan elk denkbaar kapsel worden opgeroepen en in vorm worden gehouden. Ontdek de opwindende wereld van Wella Professionals Eimi.

Het design

De stylinglijn van Wella Professionals Eimi schittert door een visionair en functioneel ontwerp. Voor de verpakking werd gekozen voor zachte, natuurlijke kleurnuances. Dit geeft een nobele en hoogwaardige indruk. De afzonderlijke stijlcategorieën - volume, soepelheid, textuur, glans en fixatie - worden gekenmerkt door verschillende kleurconcepten. Dit maakt een snelle selectie van de optimale producten mogelijk.
De spuitbussen en potten liggen comfortabel en veilig in de hand. Hoogwaardige pomp- en spuitmechanismen maken een gelijkmatige en nauwkeurige toepassing mogelijk. De kapjes bieden betrouwbare bescherming, onbedoelde lekkage is bijna onmogelijk. Daarom zijn de Eimi stylingproducten van Wella Professionals ook geschikt als praktische reisgenoot.

Het assortiment

Wella Professionals Eimi overtuigt met perfect op elkaar afgestemde producten voor alle essentiële stappen van haarstyling. Ontdek de categorieën volume, soepelheid, textuur, glans en fixatie en kies uw favorieten. Om het haar voor te bereiden heeft Wella Professionals Eimi de Root Shoot Precise Root Mousse en de Velvet Amplifier Smoothening Styling Primer in hun programma. Deze styling hulpmiddelen vormen de basis voor elke look. Het haar krijgt ondersteunend volume en de haarstructuur is geoptimaliseerd.
Wella adviseert de Thermal Image Heat Protection Spray voor föhn-droge kapsels. Dit bedekt het haar met een onzichtbare beschermlaag en voorkomt schade door de werking van warmte. Krullen vol vitaliteit en bounce worden gecreëerd door de Boost Bounce Curl Enhancing Mousse. Hardnekkig haar kan moeiteloos worden getemd en gevormd met de vloeiende vorm Anti-Frizz Smoothing Balm. De Sculpt Force Extra Strong Flubber Gel, de Bold Move Matte Texturizing Paste, de Extra-Volume Strong Hold Volumizing Mousse en de Pearl Styler Styling Gel zijn ideaal voor bijzonder expressieve looks.
Deze producten kunnen snel en eenvoudig in het haar worden opgenomen en bieden volledige controle en extra sterke houvast gedurende de dag. Blijf Essentiële Licht Crafting Spray, Body Crafter Flexibele Volumizing Spray en Dynamische Fix 45 Tweede Crafting Spray geven fijn en zwak haar dromerig volume.
De Flexible Finish Non-Aerosol Crafting Spray doet zonder aërosol. Voor iedereen die zijn haar wil verfraaien met parelmoer glans, is er de Shimmer Delight Finishing Glossy Spray. De Perfect Setting Light Lotion Spray belooft een extra portie zorg. De speciaal ontwikkelde formule maakt beschadigd haar soepel maar kleeft niet aan elkaar. De fixatie van het kapsel is de afsluiting van een perfecte haarverzorgingsroutine.
Voor dit doel biedt Wella haarlakjes aan met 4 verschillende graden houdvermogen. De Stay Styled Workable Finishing Spray van de Wella Professionals Eimi-serie zorgt voor een flexibele fixatie. Voor extra sterke houvast kunt u vertrouwen op de Super Set extra sterke afwerkspuit. Ook met producten van Wella Professionals Eimi kunt u onderweg snel en eenvoudig uw haar stylen. De Dry Me Dry Shampoo van de Wella Professionals Eimi serie creëert nieuw volume en verfrist tussen de shampoos.