Meer informatie:

Het concept

De By Terry Stylo-Expert Click Stick is de complete oplossing voor een prachtige teint. Het is een mix van concealer en foundation, die op vele manieren gebruikt kan worden. De speciale penvorm heeft een ergonomisch gevormde applicator en biedt daardoor volledige controle tijdens het aanbrengen. Het is ook gemakkelijker om probleemgebieden precies te bestrijken. Dit maakt het ook ideaal voor verfrissende make-up. Het is een zeer lichte textuur die de huid niet belast. De fluweelzachte afwerking is vleiend voor veel verschillende huidtypen en dekt op betrouwbare wijze onvolkomenheden en meer af. De grote keuze aan verschillende nuances en ondertonen maakt het mogelijk de teint op vele manieren te perfectioneren. De pen kan niet alleen worden gebruikt om de contouren van het gezicht te verbergen, maar ook om deze te verlichten of te definiëren. Het kan zowel direct op de huid als over make-up gebruikt worden.

De formule is gebaseerd op de gepatenteerde I.M.C.-technologie. Het helpt donkere schaduwen en fijne lijntjes, rimpels en andere probleemgebieden te bedekken. I.M.C. staat voor Intensive Mimetic Camouflage en wordt ook gebruikt in andere By Terry complexion producten. Het combineert verschillende ingrediënten die het invallende licht onmiddellijk corrigeren en optimaal verspreiden. Dit leidt af van onvolkomenheden en zorgt voor een zeer natuurlijk uitziend kleurresultaat. Het micronetwerk van actieve prisma's werkt als een optische ontharder die ook afleidt van tekenen van huidveroudering. De teint ziet er gelijkmatiger en onberispelijker uit.

De Expert serie van By Terry is geïnspireerd op de professionals in de branche en biedt vele multifunctionele producten zoals de Click Stick. Terry de Gunzburg is al meer dan 30 jaar actief in de make-up industrie en heeft gewerkt aan vele fotoproducties en hectische modeshows. Haar producten, van decoratieve make-up tot gezichtsverzorging, zijn dan ook gebaseerd op jarenlange ervaring. Haar kenmerkende look is de foundation, die zo natuurlijk is dat je het nauwelijks merkt, onberispelijke lippen en zeer dikke maar gescheiden wimpers voor een geweldige look.

Het design

De By Terry Stylo-Expert Click Stick collectie heeft ook een speciale optische verpakking. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een pen met een klikfunctie. Met één klik krijgt u een klein bedrag, wat meestal precies voldoende is om de probleemgebieden te dekken. Hierdoor is doseren zeer eenvoudig en voordelig. De bovenzijde is ergonomisch gevormd en licht afgeschuind. Dit is ideaal om het product direct op de huid aan te brengen. De zeer lichte formule kan dan gemakkelijk worden gedispergeerd en gefineerd met de vingers of een kwast.

De bovenzijde is op een natuurlijke manier beschermd door een kapje. Toch is de pen zeer slank en past in uw handtas, zelfs voor kleine make-up correcties op de weg. Het potlood heeft de donkerpaarse tint die kenmerkend is voor het merk By Terry. Daarnaast zijn er helderere, metallisch glanzende accenten in een eerder zilveren lila. De kleurnuances en bijbehorende nummers vindt u aan de onderzijde.

Het assortiment

Bedekken, corrigeren, definiëren en perfectioneren is mogelijk met de By Terry Stylo-Expert Click Stick. De All-in-One Concealer kan worden gebruikt in een breed scala aan kleuren. Als zeer klassiek bekledingsproduct verbergt het onvolkomenheden of donkere schaduwen. De gepatenteerde I.M.C.-technologie bedekt de huid als een micronet. De actieve prisma's verstrooien het invallende licht, vervormen rimpels, lijntjes en meer. De huid ziet er optisch verzacht uit en de teint kan glanzen. Donkere schaduwen kunnen ook worden opgehelderd. Donkere tinten zijn ideaal voor het definiëren van de contouren van het gezicht. De uiterst romige formule heeft een fluweelzachte afwerking en ziet er bijzonder natuurlijk uit. De concealer pen heeft een klikmechanisme voor gebruiksgemak. Zo kan hij optimaal met één druk worden gedoseerd. De ergonomisch gevormde applicator in druppelvorm vergemakkelijkt het aanbrengen. De formule moet onder of over de rest van de make-up worden aangebracht. Dit maakt de Click Sticks ideaal voor uw handtas om overdag of 's avonds uw teint te verfrissen.

De kleurkeuze richt zich niet alleen op de helderheid, maar ook op de respectievelijke ondertonen warm, neutraal of koel. De By Terry Stylo-Expert Click Stick 01 Rosy Light is een zeer heldere, eerder roze beige tint, die daarom ook geschikt is voor het corrigeren van donkerdere schaduwen in de ogen. De Stylo-Expert Click Stick 02 Neutraal Beige is een lichtere, neutrale beige, terwijl de Nuance 03 Cream Beige iets geler is. De Click Stick 04 Rosy Beige is weer roze, terwijl de kleur 05 Peach Beige een perzik tint heeft. De variaties zijn optimaal om de individuele kleurtoon te kiezen. Rosé- en perziktinten kunnen ook helpen om tekenen van vermoeidheid of pigmentvlekken betrouwbaarder af te dekken.

Een lichter beige met gelige tinten is 4,5 Zacht Beige. Een medium beige toon is By Terry Stylo-Expert Click Stick 08 Intense Beige. De Nuance Click Stick 10.5 Light Copper is helderder en roodder. Een lichtere, meer goudbruine is 11 Amber Brown, het iets donkerder alternatief is de Stylo-Expert Click Stick 12 Warm Copper. In het donkerdere kleurenspectrum bevindt zich de warme goudbruine 15 Gouden Bruin en de chocoladetint 16 Intense Mokka. Afhankelijk van de behoeften van de huid en het gewenste uiterlijk, kunnen verschillende kleuren worden gecombineerd om de teint te modelleren.