Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

De Yves Saint Laurent The Shock Mascara is slechts één deel van een nieuwe collectie met wow-factor. De schok, de schok, staat voor opvallende, krachtige en gevaarlijk sexy looks. Daarnaast is er niet alleen decoratieve cosmetica, maar ook een parfum met een bepaald schokeffect. Beide zijn optisch op elkaar afgestemd door een bijpassend kleurenconcept in zwart en roségoud. Samen creëren ze de karakteristieke stijl die ook perfect is voor speciale gelegenheden, feesten en lange nachten.

Yves Saint Laurent The Shock Mascara is de pionier op het vlak van volume in het brede gamma van het Franse luxelabel. Het creëert een geweldig, dramatisch effect in slechts een paar eenvoudige stappen. Al in de eerste slag ontstaat merkbaar volume, zonder dat de wimpers samenklonteren.

Het penseel heeft de vorm van een zandloper met bredere uiteinden en een smal midden. Zo kunnen alle wimpers perfect worden gevangen. De textuur is bijzonder dik, wat het volume-effect versterkt. In combinatie met het borsteltje is het echter gelijkmatig verdeeld zodat er geen spinpootjes worden gevormd. Het is ook zeer langdurig en vlekt niet. Dit maakt het ideaal voor Smokey Eyes of andere make-up variaties die zich richten op de ogen.

Er zijn de kleurvarianten Yves Saint Laurent De Schok in 01 Asfalt Zwart. Het klassieke zwart bereikt een grote kleurdiepte en schittering die past bij veel oogschaduwkleuren en ook verschillende typen. Een alternatief is de Yves Saint Laurent The Shock in 02 Underground Blue. Gekleurde mascara is nog steeds een groot thema in de schoonheidswereld. Het intense marineblauw is niet al te opvallend en kan gemakkelijk gecombineerd worden. Toch is het een elegante optie voor dames voor wie zwart te donker en dramatisch is.

Voor wie het niet dramatisch genoeg kan zijn, kan de mascara ook meerdere keren worden aangebracht. Zo kan het volume naar wens worden opgebouwd tot het gewenste resultaat is bereikt.

Het design

Yves Saint Laurent De Schokmascara maakt deel uit van een collectie cosmetische producten en een bijpassende geur. Black Opium Flower Shock is een frisse variatie van de populaire geur. Kenmerkend hierbij is de kleurencombinatie van zwart en roségoud, die ook voor de make-up behouden is gebleven.

De "Shock lettering" heeft fijne scheurtjes die overeenkomen met de naam "Erschütterung". Net als het deksel is het in glanzend roze goud. Het iconische YSL-logo is in reliëf op het deksel te zien. De borstel heeft de vorm van een zandloper en wordt daardoor in het midden smaller. De vorm helpt om alle wimpers gelijkmatig te bedekken en met mascara te bedekken.

Het assortiment

Yves Saint Laurent De Shock Mascara creëert maximaal volume voor dramatische momenten. De nieuwe formule heeft een bijzonder dikke textuur. Zo komt enerzijds de kleur goed naar voren en ziet er briljanter uit, anderzijds worden de wimpers optisch gecondenseerd en uitgeschoven.

Toch helpt de speciale borstel de vorming van klonten te voorkomen. Het heeft bredere uiteinden en een smal centrum, wat ook helpt om alle haren op de buitenste wimperlijn of fijnere wimpers perfect te wikkelen en te scheiden. Desgewenst kan de mascara ook meerdere keren worden aangebracht om het volume-effect te versterken. Eenmaal gedroogd is de mascara zeer lang houdbaar en vlekt niet.

Een echte klassieker voor elke make-up tas is de Yves Saint Laurent The Shock Mascara Volume Effet Faux Cils 01 Asfalt Zwart. Het is een zeer intens, diep zwart. Het gaat bij Smokey Eyes, Cat Eyes of kan alleen gedragen worden om een speciale look te creëren.

Yves Saint Laurent De Shock Mascara Volume Effet Faux Cils 02 Ondergronds blauw is bijna zwart, maar niet helemaal. Het is een subtiele variatie, die toch een elegant kleuraccent plaatst. Het marineblauw is niet alleen vleiend voor dames met een lichtere teint. De nuance past ook goed bij zilver- of donkerblauwe oogschaduwen. De formule blijft dezelfde en is de nummer één voor extreem volume in het Yves Saint Laurent Beauty assortiment.

Visueel overtuigt de mascara met zijn stijlvolle hoes met roze en gouden accenten. De glanzende metalen letters en het omslag met het YSL-logo zien er elegant en van hoge kwaliteit uit.

De formule is getest door oogartsen en wordt goed verdragen. Toch moet de hygiëne regelmatig worden veranderd vanwege elke mascara. Dit zorgt ervoor dat er geen ziektekiemen in het product en vervolgens in de ogen terechtkomen. Bovendien blijft de textuur altijd in de beste conditie en kan uitdroging, klonteren en meer worden voorkomen.

De commerciële

Een schokkend mooie look.