Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Yves Saint Laurent Rive Gauche Gauche gieten homme - een individuele geur

De geur Yves Saint Laurent Rive Gauche pour Homme is niet alleen een eenvoudige geur, het is een synoniem voor de levenshouding, de houding van de geest en de brutaliteit die de Parijse chic belichaamt voor mannen. Yves Saint Laurent Het Rive Gauche pour Homme is een geur voor alle mannen die zichzelf zien als individualisten en de moed hebben om zich te onderscheiden van de massa. Het is een bijzondere geur Yves Saint Laurent uit de La Collection YSL van het huis. In het kader van het 50-jarig bestaan van het bedrijf werden in 2011 populaire geurklassiekers Yves Saint Laurent heruitgebracht.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Elke geur, elke geur in deze collectie is een karakter dat gebruikt wordt in het spel van man en vrouw. Het is samengesteld uit verse bergamot en kruidige rozemarijn. Dit gaat gepaard met geurige lavendel en guaiac hout, afgerond met intense patchoeli en geurige geranium bladeren. De geur Yves Saint Laurent Rive Gauche pour Homme is mannelijk en fris, warm, houtachtig en aromatisch, maar tegelijkertijd krachtig en krachtig. Mannen die op zoek zijn naar een geur vol vrijheid en zelfbeschikking vinden in Yves Saint Laurent deze geur Rive Gauche pour Homme het juiste parfum. Het drukt al tijdens de toepassing uit wat soms niet met woorden gezegd kan worden. De geur creëert onmiddellijk een knisperende en opwindende sfeer vol passie.

Een jeugddroom die uitkomt: de parfumeur achter Yves Saint Laurent Rive Gauche pour Homme

De parfumeur die de geur heeft Rive Gauche pour Homme gecreëerd Yves Saint Laurent is Jacques Cavallier Belletrud. Al als kleine jongen was hij geïnteresseerd in de wereld van de geuren. Zijn interesse werd gewekt door de nalatenschap van het bedrijf Les Fontaines Parfumées in Grasse. Hij kon zich nog niet voorstellen wat er precies achter de imposante poort van het gebouw zat die bij hem zo'n fascinatie opwekte. Op dat moment kon hij nog niet weten dat hij er in de volgende eeuw in zijn eigen atelier zou werken.

Toen hij acht jaar oud was, onthulde hij zich aan zijn vader, die als parfumeur werkte, en vertrouwde hem toe dat hij dit beroep ook graag zou willen uitoefenen. Zijn vader nam deze wens serieus, zodat Jacques Cavallier Belletrud in zijn jeugd alles leerde over geuren. Als hij goede cijfers van school mee naar huis nam, mocht hij samen met zijn vader recepten en ingrediënten wegen. Na het behalen van zijn diploma ging hij meteen aan de slag bij de beroemde parfumfabriek in Grasse. Daar leerde hij hoe bloemen te destilleren. Toen hij 18 was, creëerde hij zijn eerste geur, maar zijn vader herinnerde hem eraan dat een parfumeur meer moet kunnen doen dan verschillende smaken mengen. Hij vertelde hem ook dat er hard gewerkt moest worden om in dienst te komen bij gerenommeerde parfumbedrijven als Firmenich. Maar hij zou er de komende 22 jaar werken.

Zijn portfolio omvat geurcreaties voor Christian Dior, Givenchy, Issey Miyake, é en Lancôme. In 2004 ontving hij de Prix International du Parfum. Sinds 2012 werkt hij voor Louis Vuitton als Maitre Parfumeur.

Eenvoudige elegantie: Yves Saint Laurent Rive Gauche gieten homme - het flesje

Het is ontworpen zoals de andere flacons van de La Collection YSL: Het ziet eruit als een kubus en toont de kostbare inhoud in gouden kleur in het onderste gedeelte. Het overige deel hierboven is klassiek zwart, waardoor de fles een elegante uitstraling krijgt. De naam en het merk zijn gedrukt in witte letters. De sluiting van de fles ziet er ook uit als een kubus. Het is echter zo gespreid dat er geen eenheidsgebouw op elkaar is, maar de randen van de flacon en de sluiting zijn verschillend en sluiten niet met elkaar. De dop is ook volledig zwart, wat de elegantie van de fles nog verder versterkt. Het totaalbeeld van de flacon is zeer mannelijk en elegant. Het is een waardig vat om de kostbare inhoud in op te slaan.

Sterk en zelfverzekerd: Yves Saint Laurent Rive Gauche pour Homme - de reclamecampagne

De geur Yves Saint Laurent Rive Gauche pour Homme werd gelanceerd in 2003 en model Ned Shatzer presenteerde de geur in de reclamecampagne. Zijn opvallende gezicht met de hoge jukbeenderen en het donkere golvende haar geeft de brutaliteit en het zelfvertrouwen van de geurcompositie perfect weer. In de foto's van de reclamecampagne toont hij zich met zijn bovenlichaam vrij en ongeschoren. Terwijl hij de geur ervan Yves Saint Laurent Rive Gauche pour Homme op hem laat werken, sluit hij zijn ogen.

De klassieke geur heeft altijd al vele mannen gefascineerd sinds zijn verschijning en inspireert met zijn aromatische dominante noot. Het mannelijke karakter hiervan Yves Saint Laurent Rive Gauche pour Homme is bijzonder duidelijk. De verantwoordelijken voor de reclamecampagne hebben ook veel aandacht besteed aan het visuele aspect, want de fles met zijn geometrische vormen in matzwart is het hoogtepunt in elke badkamer. Daarom is de intense en aromatische geur altijd welkom als geschenk voor een geliefde. De makers van de reclamecampagne hechten veel belang aan het feit dat de vele facetten van de verschillende ingrediënten ook een optisch effect hebben en dat dit zich ook in de verbeelding van veel mannen ontvouwt. De reclamecampagne suggereert de geur van vrijheid die iedere man onmiddellijk inspireert.

De geur Yves Saint Laurent Rive Gauche pour Homme ondergaat een ongelooflijke transformatie binnen de verschillende aroma's en noten. Daarom is het geschikt voor die mannen die ook bereid zijn om met de tijd mee te gaan en nieuwe avonturen aan te gaan. Elke man is uniek en kan Rive Gauche pour Homme deze individualiteit laten zien, vooral met een geur als Yves Saint Laurent deze, wanneer deze zich op de huid ontvouwt en combineert met de natuurlijke geur.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.