Meer informatie:

Het concept

De Yves Saint Laurent Gloss Volupté is een klassieke lipgloss met de bijzondere flair van het Volupté-gamma. Het onderscheidt zich niet alleen door de verscheidenheid aan kleuren, maar ook door de speciale textuur en een plus aan verzorgende ingrediënten. Veel dames houden niet van een glans, omdat veel variaties vaak zwaar en plakkerig aanvoelen. Toch is de opvallende glans, die het product ook zijn naam geeft, met andere make-up nauwelijks te bereiken. YSL heeft daarom een formule ontwikkeld die verrassend licht en niet-klevend is. Toch kan een grote kleurdiepte worden bereikt en zijn er verschillende effecten om uit te kiezen. Afhankelijk van de nuance, is er glinstering of kristal glans, evenals klassieke glitter. Zo kan de Gloss Volupté alleen of in combinatie met andere producten worden gedragen.
Ze kunnen gedragen worden met lippenstiften of normale vlekken of lippenstiften. Zo versterken of veranderen ze de basiskleur en voegen ze ook het speciale glanseffect toe. De lippen voelen perfect verzorgd aan. De formule is verrijkt met hydraterende ingrediënten en is daardoor ook op de drogere lippen zeer aangenaam. De applicator is ook geperfectioneerd voor eenvoudig en nauwkeurig aanbrengen. Het heeft niet de bekende afgeschuinde vorm, maar is licht ovaal met een gat in het midden. Zo neemt het de juiste hoeveelheid product op en past het perfect in de lipcontour.
Of het nu volle of smalle lippen zijn, de lipgloss kan op deze manier moeiteloos worden aangebracht. Volputé, de sensualiteit, is een zeer populaire serie in de wereld van Yves Saint Laurent Beauty. De focus ligt vooral op lipproducten, maar er is nu ook blush met dezelfde naam. Naast klassieke lippenstiften en de Gloss Volupté worden ook innovatieve andere texturen en productsoorten aangeboden. Deze omvatten de zeer populaire Glossy Stains, maar ook diverse combinaties van verzorgende balsem met kleur. Alle combineren een luxe design, waardoor ze ook een chique metgezel voor uw handtas of avondtas.

Het design

De Yves Saint Laurent Gloss Volupté volgt hetzelfde elegante en hoogwaardige design als de Volupté lippenstiften. In het midden is het YSL logo te zien als een banderol. Omdat de betreffende nuance zichtbaar is in het onderste, transparante gedeelte, wordt deze keer niet in kleur geaccentueerd, maar in reflecterend zilver. Ook de daadwerkelijke sluiting in goud valt hier op. De glans zelf heeft een zeer smalle en ronde verpakking. Dit maakt het verschil met andere vloeibare lipproducten zoals de glanzende vlekken of de Volputé Tint-in-Oil bijzonder gemakkelijk. De applicator heeft een unieke vorm en past zich perfect aan de individuele lipvorm aan.

Het assortiment

De Yves Saint Laurent Gloss Volupté overtuigt met zijn formule, grote glanseffecten en een breed kleurenpalet. Van naakt en mauve tot roze, rood, koraal of bessen, voor elke gelegenheid zijn verschillende nuances beschikbaar. Ze zijn niet plakkerig zoals veel andere lipglosses, maar verrassend licht en aangenaam op de lippen. Dit wordt ook ondersteund door geselecteerde vochtinbrengende ingrediënten die de lippen verzachten. Afhankelijk van de gewenste look kan de glans alleen gedragen worden of gecombineerd met bijpassende lipcontouren of lipkleuren. Zo kan de kleur worden geïntensiveerd of gecombineerd met een groot glanseffect. Yves Saint Laurent Gloss Volupté Golden 02 Of Saharienne heeft een donkerder bruine tint met roze ondertonen.
Het wordt afgewisseld met een gouden glitter om een warme, elegante kleur te creëren die niet alleen vrouwen met een donkerdere teint vleien. Yves Saint Laurent Gloss Volupté Golden 03 Rozenbloesem is een roos met koraalbindingen. De glans heeft ook fijne glitterdeeltjes in goud. De kleur Yves Saint Laurent Gloss Volupté 154 Rose Denim is iets koeler en lila. Een donkerdere variatie met warme ondertonen is Golden 55 Rose Eldorado. Een klassiek helder roze met blauwachtige ondertonen is Gloss Volupté Pure 211 Acrylic Pink. Een intenser fuchsiaton is Golden 04 Fuchsia Vermeil, dat ook heerlijk past in het kleurenpalet van herfst en winter. Gloss Volupté Golden 49 Terriblement Fuchsia is ook opzichtig, maar een beetje rozeer. De Golden 10 Or Rose Gloss is een licht beigekleurige rosé, die door zijn gouden glans iets bijzonders krijgt. Een klassieke roos is Golden 19 Rose Orfevre, dat is ook een warme toon met zeer fijn goud glitter.
Een bruinachtige pastatint is Gloss Volupté 20 Nude Carat, terwijl Gloss Volupté 210 Beige Nu veel rozeer is. Natuurlijk zijn ook oranje tinten een must in de collectie. De Gloss Volupté Pure 203 Corail Gandoura is een luide koraaltoon zonder glitter, die toch een schitterende glans creëert. De Volupté Pure 204 Corail Trapeze glans is nog intenser en oranje. Tot slot is er met Gloss Volupté Pure 212 Orange Granite een puur oranje met glans. De Gloss Volupté Pure 205 Rouge Shantung is een intense, licht oranjerood zonder glinsterende deeltjes. Een elegante roos rood is de Nuance Yves Saint Laurent Gloss Volupté Pure 207 Rouge Velours. Een van de donkerdere variaties is het roestrood van Gloss Volupté 106 Cuir Grenat. Het is lichtbruin en oranje van kleur, zodat het naar baksteenrood gaat. De Gloss Volupté heeft een speciaal gevormde ovale applicator. Het maakt het mogelijk om altijd perfect de lippenkleur aan te brengen, ongeacht of men volle of wat smallere lippen heeft. Ze zijn dus ook ideaal als begeleider op weg naar een snelle opfrissing van uw make-up.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.