Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Yves Saint Laurent Couture Mono Eye Shadows openen een wereld vol make-up mogelijkheden. De individuele kleuren nodigen uit tot combineren en experimenteren. Als u zich aan geen enkel palet of kleurenthema wilt wijden, vindt u altijd nieuwe inspiratie in het veelzijdige kleurenspectrum. Andere nuances zijn echte multi-talenten en kunnen ook alleen gebruikt worden voor mooie looks. Het compacte formaat is ideaal voor op reis of onderweg om make-up op te frissen als dat nodig is of om het dagelijks leven 's avonds te intensiveren. Het ontwerp is zeer slank en heeft nog alles wat je nodig hebt bij de hand. In het deksel zitten twee houders waarin de applicatoren in miniformaat opgeborgen kunnen worden. Een klassieke spons is geschikt voor de verdeling van de kleur en ook voor het fineerwerk. Een filigraan borsteltje kan gebruikt worden voor kleinere gebieden of voor een ooglidlijn.

Naast de kleuren kunt u kiezen uit drie verschillende afwerkingen. Mat is tijdloos elegant en kan ook gebruikt worden voor contouren en definiëring. Satijn is een andere klassieker met een lichte glans. Dan is er nog Metallic met een intense metallic glans voor opwindende lichtreflecties of dramatischere oogmake-ups. Natuurlijk kunnen ze allemaal naar wens worden samengesteld of worden gecombineerd met andere paletten en oogschaduwen. Met name matte naaktkleuren kunnen ook voor andere doeleinden en voor wenkbrauwen of voor contouren van het gezicht worden gebruikt. Als dingen snel moeten gaan, zijn ze ideaal.

De oogschaduwen met poederstructuur overtuigen door hun vertrouwde YSL-kwaliteit. Ze nestelen zich niet in de rimpels van het ooglid en glijden niet weg. De inkt is zeer goed gepigmenteerd, zodat het aanbrengen altijd snel en ongecompliceerd is. De nuances van de YSL oogschaduw zijn vooral geïnspireerd op de kleurenpaletten van de betreffende modecollectie. Zo staan veel draagbare tinten in de rij naast felle modekleuren en ongebruikelijke variaties. Het resultaat is een variëteit die voor elke gelegenheid en smaak iets geschikts biedt.

Het design

Ook al is het één oogschaduw, een Yves Saint Laurent Couture Mono is verpakt in hoge kwaliteit en stijl. Iedereen heeft een elegant blikje in het typische YSL-ontwerp. Op het goudkleurige deksel is het ingewikkelde YSL-logo in reliëf aangebracht. Het onderste deel van de doos en het binnenste deel zijn in glanzend zwart. Het logo is ook te zien in de poederschaduw.

Het formaat staat rechtop, zodat een verrassend smal ontwerp ontstaat dat ook gemakkelijk mee te nemen is. Toch is er ruimte voor twee applicatoren, een precieze borstel en een spons voor het fineerwerk. Ze kunnen gemakkelijk in het deksel worden geklemd zodat ze niet verloren gaan.

Het assortiment

De Yves Saint Laurent Couture Mono zijn fijngemalen en geperste poederschaduw. Elke nuance overtuigt door zijn intensiteit, glans en lange levensduur. De hoogwaardige formule blijft op de plaats van aanbrengen en zet zich niet vast in de fijne rimpels van het ooglid. Op deze manier kan het dagelijks leven of 's avonds probleemloos worden geregeld. Er zijn drie verschillende afwerkingen om uit te kiezen, die u uitnodigen om ze uit te proberen. Mat, Satijn en Metaal resultaat individueel of samen in een gevarieerde oogmake-up voor elke gelegenheid.

De Yves Saint Laurent Couture Mono 02 Toile heeft een lichte perzikkleurige huidskleur met een satijnen afwerking. De kleur is ideaal om de wenkbrauwboog of de binnenhoeken van het oog te benadrukken. Couture Mono 06 Argane is een medium, warm bruin met een satijnen glans. Het heeft een licht goudkleurige ondertoon en is zo veelzijdig. Het kan ook als basiskleur gecombineerd worden met vele andere nuances van groen tot rosé.

Een donker chocoladebruin met een matte afwerking is Couture Mono 13 Fougue. Met de klei Yves Saint Laurent Couture Mono 08 Zellige kan een kleuraanduiding worden gemaakt. Het is een intens staalblauw met een fijne glans. De Couture Mono 09 Orient heeft een rijke, jade-groene tint die heerlijk bij herfst en winter past. Het harmoniseert ook met tinten bruin en goud. Bij Couture Mono 10 Khôl is er natuurlijk ook een matzwart. Ter vervanging van Kajal of om de contouren te definiëren, evenals de basis voor Smokey Eyes, hoort er in elke make-upcollectie een zwarte oogschaduw bij.

De Couture Mono 12 Fastes heeft een koele, eerder licht goudkleurige tint met metallic glans. De nuance is ideaal voor het creëren van lichte reflecties of het toevoegen van een vleugje glamour aan uw make-up. Het zilveren, bijna witte alternatief is het Yves Saint Laurent Couture Mono 14 Gala. Een meer bewolkt zilvergrijs met metallic glans is Couture Mono 15 Frasque, die ook geschikt is voor Smokey Eyes.

Elke Yves Saint Laurent Couture Mono Eyeshadow wordt geleverd in een hoogwaardige tin in goud zwart ontwerp van YSL. Elk heeft een vaste plaats voor een kleine borstel en een spons applicator.