Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De cosmeticalijn Yves Saint Laurent Couture Kajal - perfect voor de revolutionaire neo-grunge look. De Yves Saint Laurent cosmeticaserie Couture Kajal combineert het luxueuze met het vooruitstrevende. U Yves Saint Laurent Couture Kajal kiest voor een cosmetisch assortiment dat speciaal is afgestemd op de behoeften van de moderne vrouw. Een cosmetische serie die de vrouw iets bijzonders biedt, iets ongehoords. Het Couture Kajal overtuigt door zijn veelzijdigheid: de elegante vorm van de langgerekte kegel maakt het mogelijk om het te gebruiken als kajal, eyeliner en oogschaduw. Deze unieke vorm maakt het mogelijk de kleur variabel aan te brengen: in een precieze, dunne lijn of in een dikkere lijn. Natuurlijk is een combinatie van beide krachten ook mogelijk.

Bij gebruik als oogschaduw geeft het een Smokey Eyes effect. Door de speciale, fluweelachtige en crèmige textuur van de Couture Kajal s is de kleur zowel dekkend als fineerachtig. De fijne kleurpigmenten zorgen voor een unieke, intense kleur die een zekere luxe uitstraalt. De neo-grunge look Couture Kajal kan worden gecreëerd met deze nieuwe, revolutionaire look die specifiek de moderne, gedurfde vrouw aanspreekt. Het staat voor de cosmetische revolutie, de heroverweging van het oude, de verandering. Het staat ook voor uitmuntendheid, luxe en Franse elegantie. Met deze waarden richt het modemerk zich specifiek op de modebewuste, vooruitstrevende vrouw. Aan elke vrouw die deze waarden wil belichamen, die de verandering in de wereld wil uitdragen. Voor elke vrouw die zich luxueus en elegant wil voelen.

Door zijn unieke vorm is het Couture Kajal een zelfpuntend potlood. De cosmetische Yves Saint Laurent serie Couture Kajal bestaat uit pure pigmenten, natuurlijke wassen en bolvormige poeders en zorgt zo voor een langdurig, rustgevend draagcomfort. Het kan flexibel worden gebruikt en duurt tot 12 uur in de gewenste vorm. Het staat voor de cosmetische revolutie, de heroverweging van het oude, de verandering. Het staat ook voor uitmuntendheid, luxe en Franse elegantie. Met deze waarden richt het modemerk zich specifiek op de modebewuste, vooruitstrevende vrouw. Aan elke vrouw die deze waarden wil belichamen, die de verandering in de wereld wil uitdragen. Voor elke vrouw die zich luxueus en elegant wil voelen.

Het design

De Yves Saint Laurent cosmeticaserie Couture Kajal overtuigt met een elegant design. Het product wordt geleverd in een gouden doos met zwarte opdruk. Het bouwt voort op de samenstelling van zwarte en gouden elementen. Het zwart belichaamt het moderne, vooruitstrevende design. Het gouden heeft altijd luxe en elegantie belichaamd. Het merk doet het zonder klokken en fluitjes en staat dus voor zichzelf. Het Cassandre logo is uniek verweven met de letters YSL en versiert zowel de doos als het product zelf. Het product bestaat uit een zwarte taps toelopende pin met een gouden kap. De zwarte elementen en de conische conus symboliseren het moderne en het revolutionaire. De gouden pet daarentegen, de luxe, de eerste klas en de elegante. Een stijlvolle kajal die in elke handtas of make-up tas past. De gouden kap maakt het gemakkelijk om hem neer te zetten en siert elegant elke kaptafel.

Het assortiment

Het cosmetica-assortiment Yves Saint Laurent Couture Kajal bestaat uit een verscheidenheid aan innovatieve producten: De Yves Saint Laurent Couture Kajal zwarte, de Yves Saint Laurent Couture Kajal blauwe kobalt, de Yves Saint Laurent Couture Kajal benzine en de Yves Saint Laurent Couture Kajal Vert Anglas. Deze innovatieve producten combineren het vooruitstrevende met de klassieke elegantie. Het Couture Kajal is verkrijgbaar in vier veelzijdige, fascinerende diepe nuances voor ongelooflijk expressieve ogen. De kleuren zijn speciaal ontwikkeld voor de cosmetische serie en daarmee ook voor de Neo Grunge - Look en zorgen voor dat bepaalde iets.

De roman, unieke, kegelvormige structuur van de Kajal biedt iets ongehoords. Het kan gebruikt worden als een klassieke kajal met een dunne lijn en als een moderne eyeliner of oogschaduw met dikkere lijnen. Door de fluweelzachte, crèmige textuur kan de kleur precies of gefineerd worden aangebracht en voldoet zo optimaal aan de behoeften van de vrouw. In zijn gefineerde vorm creëert het een "Smokey Eyes effect" als oogschaduw en maakt zo de neo grunge er perfect uitzien.

De Yves Saint Laurent cosmeticaserie Couture Kajal bestaat uit zuivere pigmenten, natuurlijke wassen en bolvormige poeders en biedt zo een langdurig, aangenaam draagcomfort dat iedere vrouw aanspreekt. Hij belooft een precisie die dat zonder enige vorm van hulpmiddelen doet. Voor een innovatieve, elegante look Yves Saint Laurent Couture Kajal die door de samenstelling van de ingrediënten de ultieme langdurige houdbaarheid tot 12 uur belooft. De nieuwe kegelvorm van de Kajal Couture Kajal biedt nog een ander bijzonder kenmerk: de taps toelopende punt betekent dat de kajal niet geslepen hoeft te worden. Het wordt aangebracht met de zijvlakken van de punt en blijft zo permanent puntig.