Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Yves Saint Laurent Couture Kajal cosmetische lijn - perfect voor de revolutionaire neogroeve look. Yves Saint Laurent Couture Kajal combineert het luxueuze met het geavanceerde. Met de Yves Saint Laurent Couture Kajal cosmetische serie, kiest u voor een cosmetische serie die speciaal is afgestemd op en ontwikkeld om de behoeften van moderne vrouwen te voldoen. Een cosmetische serie die iets bijzonders en ongeëvenaard voor vrouwen oplevert. De Yves Saint Laurent Couture Kajal cosmetische lijn is speciaal ontwikkeld voor de behoeften van moderne vrouwen. De Couture Kajal overtuigt met zijn veelzijdigheid en levert iets ongeëvenaards. De elegante vorm van de verlengde kegel maakt het mogelijk om te worden gebruikt als eyeliner, eyeliner en oogschaduw. Deze unieke vorm laat toe om de kleur variabel aan te brengen: in een precieze, dunne lijn of in een dikkere lijn. Natuurlijk is ook een combinatie van beide sterke punten mogelijk. Bij gebruik als oogschaduw geeft het een Smokey - Ogen - effect. De speciale, fluweelzachte en romige textuur van de couturekohl maakt de kleur zowel ondoorzichtig als gefineerd. De fijne kleurpigmenten zorgen voor een unieke, intense kleur die een bepaalde luxe uitstraalt. Met de Couture Kajal creëert u de Neo-Grunge-Look, een nieuwe, revolutionaire look die vooral de moderne, gedurfde vrouw aanspreekt. Het Yves Saint Laurent Couture Kajal cosmeticaprogramma bestaat uit pure pigmenten, natuurlijke wassen en sferische poeders voor langdurig, aangenaam draagcomfort. Het kan flexibel gebruikt worden en duurt tot 12 uur in de gewenste vorm. De cosmetische serie Yves Saint Laurent Couture Kajal creëert een geheel nieuwe look: de Neo - Grunge look. Het staat voor de cosmetische revolutie, het herdenken van het oude, de verandering. Het staat ook voor uitmuntendheid, luxe en Franse elegantie. Met deze waarden richt het modemerk zich vooral op de modebewuste, vooruitstrevende vrouw. Voor elke vrouw die deze waarden wil belichamen, die verandering in de wereld wil dragen. Voor elke vrouw die zich tegelijkertijd luxueus en elegant wil voelen.

Het design

De cosmetische serie Yves Saint Laurent Couture Kajal overtuigt met een elegant design. Het product wordt geleverd in een gouden doos met een zwarte opdruk. Het is gebaseerd op de compositie van zwarte en gouden elementen. Het zwart belichaamt modern, vooruitstrevend design. Het goud heeft altijd luxe en elegantie belichaamd. Het merk doet zonder klokken en fluitjes en staat dus voor zichzelf. Het Cassandalogo is uniek verweven met de letters YSL en siert zowel de doos als het product zelf. Het product bestaat uit een zwarte, kegelvormige pen met een gouden hoed. De zwarte elementen en de kegelvorm symboliseren opnieuw moderniteit en revolutie. De gouden hoed daarentegen is luxueus, eersteklas en elegant. Een gedistingeerde kohl die in elke handtas of make-uptas past. Het kan gemakkelijk worden geplaatst door de gouden kap en zo elegant versiert elke make-up tafel.

Het assortiment

De cosmetische lijn Yves Saint Laurent Couture Kajal bestaat uit verschillende innovatieve producten: De Yves Saint Laurent Couture Kajal Black, de Yves Saint Laurent Couture Kajal Bleu Cobalt, de Yves Saint Laurent Couture Kajal Petrol en de Yves Saint Laurent Couture Kajal Vert Anglas. Deze innovatieve producten combineren progressief met klassieke elegantie. De Couture Kajal is verkrijgbaar in vier veelzijdige, fascinerende diepzwarte variaties en biedt zo ongelooflijk expressieve ogen. De kleuren zijn speciaal ontwikkeld voor de cosmetische serie en daarmee ook voor de Neo-Grunge look en zorgen voor dat extraatje. Het kan gebruikt worden als een klassieke kohl met een dunne lijn, maar ook als een moderne eyeliner of oogschaduw met dikkere lijnen. Dankzij de fluweelzachte, romige textuur kan de kleur precies worden aangebracht of gemengd en zo optimaal aan de behoeften van de vrouw voldoen. In zijn gefineerde vorm creëert het een "Smokey - Eyes - Effect" als oogschaduw en perfectioneert het de neogroene look die speciaal ontwikkeld werd door Yves Saint Laurent Couture Kajal. De Yves Saint Laurent Couture Kajal cosmetische lijn bestaat uit pure pigmenten, natuurlijke wassen en sferische poeders en biedt zo een langdurig, aangenaam draagcomfort dat elke vrouw aanspreekt. Het belooft een precisie die zonder enige vorm van hulpmiddelen werkt. De Yves Saint Laurent Couture Kajal belooft de ultieme langdurige greep van maximaal 12 uur als gevolg van de samenstelling van de ingrediënten. De nieuwe conische vorm van de Couture Kajal heeft nog een bijzonder kenmerk: de taps toelopende punt zorgt ervoor dat de kajal niet hoeft te worden geslepen. Het wordt met de zijvlakken van de punt aangebracht en blijft zo permanent scherp.