Meer informatie:

Definieer, vorm en stijl - Het Yves Saint Laurent Couture Brow Slim wenkbrauw potlood

De Yves Saint Laurent Couture Brow Slim collectie biedt de perfecte wenkbrauwlook. De pen met een fijne punt helpt bij het definiëren, vormen of vullen van de wenkbrauwen. Niet alleen dames met zeer lichte of dunne wenkbrauwen gebruiken de praktische pennen graag. Ze kunnen gaten en onregelmatigheden verbergen, maar ook gemakkelijk de lengte of vorm veranderen. Daardoor zijn ze goed geschikt voor elke haarkleur. In feite, zelfs met geverfd haar, kunnen ze de ondertoon of helderheid en duisternis variëren, zodat de nuances beter op elkaar aansluiten.

De wenkbrauwen ronden de make-up af, evenals de uiterst natuurlijke variaties. Ze vormen een kader en geven onmiddellijk het hele gezicht meer expressiviteit. In tegenstelling tot de meeste cosmetische producten is een supernatuurlijk en dus nauwelijks waarneembaar resultaat gewenst. In plaats van intensieve ondoorschijnendheid, zijn er licht asgrauwe natuurlijke tinten nodig. De formule moet ook gemakkelijk gefineerd kunnen worden om eventuele overgangen te verbergen. Het resultaat is perfect wanneer enkele haren worden getekend in plaats van dat grotere vormen volledig worden opgevuld. De mijn, met een kleine diameter van slechts 0,6 millimeter, helpt hier. Het hoeft niet geslepen te worden, maar kan naar behoefte op de juiste lengte worden gedraaid.

De formule Yves Saint Laurent Couture Brow Slim is duurzaam en zelfs waterdicht. Zo kan ze de hele dag of avond zonder problemen deelnemen, zonder dat de make-up gerepareerd hoeft te worden. Toch past de slanke pen nog steeds moeiteloos in uw handtas of make-up tas. De spiraalborstel aan de bovenzijde zorgt voor nog meer precisie. Een deksel beschermt tegen vlekken en vervuiling. Met hun hulp kunnen de wenkbrauwen worden geborsteld en getemd. Na het definiëren kan de kleur weer gemengd worden. Er is nog meer creativiteit en mogelijkheden voor het modelleren door de combinatie van verschillende nuances. Met een lichtere en donkerdere tint kunnen de wenkbrauwen worden geschaduwd.

Slanke schoonheid Helper - de Yves Saint Laurent Couture wenkbrauw Slanke potlood

De Yves Saint Laurent Couture Brow Slim pennen zijn zeer smal, maar bevatten alles om de wenkbrauwen perfect te definiëren. Het is een pen met een vulling om los te schroeven. Het kan dus naar behoefte naar een bepaalde lengte worden gedraaid. Het heeft een zeer kleine diameter en hoeft niet geslepen te worden. Een goede 0,6 millimeter is ideaal voor het tekenen van zeer fijn en natuurlijk uitziend haar. Een spiraalborstel bevindt zich aan de bovenzijde onder een beschermkap. Met hun hulp kunnen de wenkbrauwen eerst worden gekamd en ruw worden gevormd. Na het definiëren helpt het om de kleur nog zachter te mengen. Op deze manier zien de wenkbrauwen er natuurlijk en harmonieus uit.

De hoes is gemaakt van zwart plastic en heeft een belettering in glanzend goud. U kunt ook het ingewikkelde YSL-logo zien. Aan de bovenzijde is een smalle band te zien. Het vertegenwoordigt de kleur van het potlood.

Het bijpassende Yves Saint Laurent Couture Brow Slim wenkbrauwpotlood voor elke haarkleur

De Yves Saint Laurent Couture Brow Slim collectie bevat wenkbrauwpotloden voor elke haarstijl. Veel natuurlijke nuances bieden de mogelijkheid om de wenkbrauwen te definiëren en te stijlen. Het alles-in-één ontwerp van de pen maakt extra cosmetische hulpmiddelen overbodig. Het bevat een spiraalvormige borstel aan de bovenkant. Het kan zowel voor het kammen als voor het fineerwerk gebruikt worden. De mijn heeft een diameter van slechts 0,6 millimeter. Dit maakt nauwkeurige resultaten en volledige controle tijdens het gebruik mogelijk. Tegelijkertijd is het niet nodig om te scherpen. Het kan individueel worden losgeschroefd tot de juiste lengte. Beide zijden worden beschermd door een dop, zodat de pen gemakkelijk kan worden meegenomen in de cosmeticazak.

De kleuren kunnen worden gekozen op basis van uw eigen haarkleur, of het nu natuurlijk of geverfd is. De Yves Saint Laurent Couture Brow Slim 1 Blonde Cendré is de helderste toon. Het is een nogal ashy blond, die past bij veel blonde tinten en ook bij veel huidskleuren. De Yves Saint Laurent Couture Brow Slim 2 Brun Cendré is een lichtere bruine kleur die iets roder tot rumoeriger is. Een natuurlijke, medium bruine tint is Yves Saint Laurent Couture Brow Slim 3 Brun Naturel. Indien gewenst kunnen zelfs twee van de kleuren gecombineerd worden. Hierdoor zien de wenkbrauwen er nog duidelijker uit, omdat schaduwen en lichtere tinten ze een driedimensionale uitstraling geven. Een zeer donker en licht ashy bruin is Yves Saint Laurent Couture Brow Slim 4 Brun Granite. Het kan ook goed gebruikt worden voor dames met zwart haar. De Yves Saint Laurent Couture Brow Slim 5 Brun Ombré 5 is eindelijk chocoladebruin. De fijne verschillen binnen de kleurenfamilies maken een optimale aanpassing aan uw eigen haarkleur mogelijk. De wenkbrauwen kunnen ook worden aangepast aan het gekleurde of gestreepte haar.

De potloden vergemakkelijken de variatie en kunnen gemakkelijk worden verwijderd met een make-up remover op oliebasis indien nodig. Hierdoor is het niet meer nodig om de wenkbrauwen te verven. De formule is duurzaam en waterdicht, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden.