Meer informatie:

Definieer, vorm en stijl - Het Yves Saint Laurent Couture Brow Slim wenkbrauw potlood

De Yves Saint Laurent Couture Brow Slim collectie biedt de perfecte wenkbrauw look. De pen met fijn lood helpt bij het definiëren, vormen of vullen van de wenkbrauwen. Niet alleen vrouwen met zeer lichte of dunne wenkbrauwen willen gebruik maken van de praktische pennen. Ze kunnen openingen en oneffenheden verbergen en gemakkelijk de lengte of vorm veranderen. Hierdoor zijn ze geschikt voor elke haarkleur. In feite kunnen ze ook de ondertoon of helderheid en duisternis van geverfd haar zo variëren dat de nuances beter op elkaar aansluiten. De wenkbrauwen vervolledigen de make-up look en de uiterst natuurlijke variaties. Ze vormen een kader en geven onmiddellijk het hele gezicht meer zeggingskracht. In tegenstelling tot de meeste cosmetische producten is een super natuurlijk en daardoor nauwelijks waarneembaar resultaat gewenst. In plaats van een intensief dekkend vermogen zijn licht verassen natuurlijke tonen nodig. De formule moet ook gemakkelijk te mengen zijn om eventuele overgangen te verbergen. Het resultaat wordt perfect bij het trekken van individuele haren in plaats van het volledig invullen van grotere vormen. De navulling met een kleine diameter van slechts 0,6 millimeter helpt hierbij. Deze hoeft niet geslepen te worden, maar kan naar wens op de juiste lengte worden gedraaid. De formule van de Yves Saint Laurent Couture Brow Slim is duurzaam en zelfs waterdicht. Zo kan het de hele dag of avond gebruikt worden zonder dat de make-up gerepareerd hoeft te worden. Toch past de slanke pen moeiteloos in uw handtas of make-uptas. De spiraalborstel aan de bovenkant zorgt voor nog meer precisie. Een deksel beschermt tegen verkleuring en vervuiling. Met hun hulp kunnen de wenkbrauwen worden geborsteld en getemd. Na het definiëren, kan de kleur opnieuw worden gemengd. Nog meer creativiteit en modelleringsmogelijkheden kunnen worden bereikt door verschillende nuances te combineren. De wenkbrauwen kunnen met een lichtere en donkerdere tint worden verduisterd.

Slanke schoonheid Helper - de Yves Saint Laurent Couture wenkbrauw Slanke potlood

De Yves Saint Laurent Couture Brow Slim pennen zijn zeer slank, maar bevatten alles wat je nodig hebt om de wenkbrauwen perfect te definiëren. Het is een pen met een voorsprong om los te schroeven. Deze kan naar wens tot een bepaalde lengte worden gedraaid. Het heeft een zeer kleine diameter en hoeft niet geslepen te worden. De ruim 0,6 millimeter is ideaal voor het aantrekken van zeer fijne en natuurlijk uitziende haren. Aan de bovenzijde bevindt zich een spiraalborstel onder een beschermhoes. Met hun hulp kunnen de wenkbrauwen eerst gekamd en grof gevormd worden. Eenmaal gedefinieerd, helpt het om de kleur nog zachter te mengen. Zo lijken de wenkbrauwen natuurlijk en harmonieus. De koffer is gemaakt van zwart plastic en heeft een inscriptie in glanzend goud. Ook het ingewikkelde YSL-logo is te zien. Bovenaan is een smalle band zichtbaar. Het vertegenwoordigt de kleur van het potlood.

Het bijpassende Yves Saint Laurent Couture Brow Slim wenkbrauwpotlood voor elke haarkleur

De Yves Saint Laurent Couture Brow Slim collectie bevat wenkbrauwpotloden voor elke haardoos. Veel natuurlijke nuances bieden de mogelijkheid om de wenkbrauwen te definiëren en te stylen. Het alles-in-één ontwerp van de pen elimineert de noodzaak van extra cosmetische hulpmiddelen. Bovenaan zit een spiraalvormige borstel. Het kan zowel voor het kammen als voor het fineerwerk gebruikt worden. De mijn heeft een diameter van slechts 0,6 millimeter. Dit zorgt voor nauwkeurige resultaten en volledige controle tijdens het gebruik. Tegelijkertijd is aanscherping niet nodig. Deze kan afzonderlijk op de juiste lengte worden losgeschroefd. Beide zijden zijn beschermd door een dop, zodat de pen gemakkelijk kan worden gedragen in de cosmetische tas. De kleuren kunnen worden gekozen om uw eigen haar kleur, of het nu natuurlijk of gekleurd. De Yves Saint Laurent Couture Brow Slim 1 Blond Cendré is de helderste toon. Het is een vrij essenblond, dat op veel blonde tonen en ook op huidskleuren past. De Yves Saint Laurent Couture Brow Slim 2 Brun Cendré is een lichtere bruine kleur die iets roder tot rumoerig is. Een natuurlijke, medium bruine tint is Yves Saint Laurent Couture Brow Slim 3 Brun Naturel. Twee van de kleuren kunnen desgewenst zelfs gecombineerd worden. Dit geeft de wenkbrauwen een nog meer gedefinieerde uitstraling, omdat schaduwen en lichtere tinten ze een levendige uitstraling geven. Een zeer donker en licht akelig bruin is Yves Saint Laurent Couture Brow Slim 4 Brun Granite. Het kan ook goed gebruikt worden voor vrouwen met zwart haar. De Yves Saint Laurent Couture Brow Slim 5 Brun Ombré is chocoladebruin. De fijne verschillen binnen de kleurfamilies maken een optimale aanpassing aan de eigen haarkleur mogelijk. De wenkbrauwen zijn ook aan te passen aan de gekleurde of haarstrengen. De potloden vergemakkelijken de afwisseling en kunnen eenvoudig verwijderd worden met een oliegebaseerde make-upverwijderaar indien nodig. Hierdoor hoeven de wenkbrauwen niet meer gekleurd te zijn. De formule is duurzaam en waterdicht, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden.