Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Beschrijving

Uniek en verfrissend - dat is de geur van Yankee Candle Perfect Pillar. De geur wekt emoties op, stimuleert de zintuigen en zorgt voor een goed humeur. Eenmaal aangestoken, de kaarsen van Yankee Candle Perfect Pillar geven elke kamer een zeer bijzondere sfeer met hun geur. De geuren zijn ook geschikt voor elk seizoen en elke gelegenheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende noten, van bloemig-vers en kruidig tot zoet en exotisch. Deze selectie van verschillende geuren betekent dat Yankee Candle Perfect Pillar voor elke smaak het juiste aroma heeft.
Om deze reden is de producent Yankee Candle in de VS al vele jaren het nummer één merk voor geurkaarsen. Als je eenmaal hebt genoten van Yankee Candle Perfect Pillar, zult u niet willen missen op de kaarsen na een korte tijd. De verschillende smaken kunnen mannen en vrouwen ook inspireren en maken de sfeer in de kamer iets heel bijzonders.
Yankee Candle Perfect Pillar staat voor hoogwaardige en langdurige geuren. Het aroma van de geuren is intens zonder opdringerig te zijn. Bovendien blijft een parfum ook na een langere brandperiode aangenaam en behoudt het zijn intensiteit. De kaarsen zijn gemaakt van een speciaal, zorgvuldig geselecteerd wasmengsel. De olie bevat 7 % zuivere geurolie, die van volledig natuurlijke oorsprong en van bijzonder hoge kwaliteit is. Eenmaal aangestoken, laten de kaarsen onmiddellijk hun geur vrij. Zelfs nadat de geparfumeerde kaars is afgebrand of gedoofd, blijft het speciale aroma lang in de ruimte.
De geurkaarsen zijn ook visueel een blikvanger. Ze kunnen met hun rijke kleuren elke ambiance overtuigen en zo de geur extra accentueren. Het is belangrijk dat Yankee Candle geurkaarsen altijd worden aangestoken bij kamertemperatuur. Dit is de beste manier om het parfum te ontwikkelen. Maar de Yankee Kaars Perfect Pillar geurende kaarsen verspreiden ook hun rustgevende, ontspannende geur niet aan.
De kaarsen zijn vooral praktisch voor koude herfst- of winteravonden. Hier kunnen de geurkaarsen zorgen voor een romantische flair en een bijzonder aangename sfeer, terwijl hun aroma de stemming verheft en lichaam en geest verrukt.
meer Yankee Candle: