Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Beschrijving

De geurkaarsen van het Yankee Candle Barber Shop-gamma onderscheiden zich door het kruidige frisse aroma van een mannenkapsalon. Hier werd een geur voor kamers speciaal voor mannen gemaakt. Een echte specialiteit onder de geurcreaties van kaarsaroma's. De klassieke mannelijke flair is zowel kruidig als fris. De chique glazen kast in zwart en zilver wordt ook gepresenteerd in een typisch mannelijk ontwerp. Dit maakt deze geurkaarsen de perfecte aroma dispenser voor een huishoudbibliotheek, de mannen studeerkamer of voor een herenavond in een gezellige ronde.
De geuren spreken mannen aan die hoge eisen stellen aan de sfeer van hun kamers. Met hun zeer individuele aroma zijn de geparfumeerde kaarsen iets voor de individualist als het gaat om speciale aroma's in een gecultiveerde omgeving. Toch zijn de aroma's niet zo beknopt dat het misschien ook niet erg aantrekkelijk voor vrouwen. De Yankee Candle Barber Shop geurkaarsen zijn ook zeer geschikt als speciaal cadeau voor de partner, vriend of collega. Met het chique design zijn ze een succesvolle verrassing voor een verjaardag, kerst of andere feestdagen.
Hoogwaardige ingrediënten zorgen voor de speciale geur lijn van deze ruimte kaars. De ingrediënten zijn bijvoorbeeld wierook en kardemom. Samen met een vleugje cederhout resulteert dit in een aroma dat ook veel vraag heeft naar goede mannengeuren. Deze smaken werden gecombineerd voor deze geweldige geur in perfecte dosering. Voor een langdurige geur ervaring, Yankee Candle Barber Shop geparfumeerde kaarsen hebben een extra lange brandduur. Tot 45 uur kan een van de geparfumeerde kaarsen in het decoratieve glas zijn aroma uitstralen. Het elegante zwarte glas is decoratief aan een chique bijzettafel, dressoir, houten plank of salontafel. Na het blussen kan het kaarsglas weer worden afgesloten met het mooie zilverkleurige deksel. Zo verandert de elegante geparfumeerde kaars in een mooi decoratief object in de kamer.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.