Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Eau de toilette

De meest populaire Eau de toiletten in de webshop

In de easyCOSMETIC parfum winkel vindt u verschillende Eau de toiletten van gerenommeerde parfumeurs. Onder de meest populaire Eau de toiletten op easyCOSMETIC:

 • Geoffrey Beene Grey Flannel Eau de Toilette Geoffrey Beene Grey Flannel Eau de Toilette

  De tijdloze klassieke geur van Geoffrey Beene Grey Flannel is bijzonder aantrekkelijk en mannelijk. Het samenspel van oosterse geurelementen, fijne bloemenaroma's en hartige houtsoorten geeft het parfum een onweerstaanbare geur die simpelweg onvergetelijk is.

 • Dior Eau Sauvage Eau de Toilette Dior Eau Sauvage Eau de Toilette

  Verkwikkende frisheid en een onmiskenbaar mannelijk parfumkarakter, dat is waar Dior Eau Sauvage voor staat. De klassieke eau de toilette met zijn aromatische geur karakter boeit met zijn tijdloos elegante geur karakter, waardoor het een van de meest bekende mannen geuren van onze tijd.

 • Jean Patou 1000 Eau de Toilette Jean Patou 1000 Eau de Toilette

  Deze geur is een samenstelling van duizend bloemen. Na de fruitige introductie van abrikoos en Chinese osmanthus wordt een mix van verschillende bloemen toegevoegd: jasmijn, viooltjes en rozen. Deze bloemengeur duurt enkele uren en streelt de drager. Voeg een vleugje patchouli en houtachtige noten toe.

 • Hildegard Braukmann Body Care Eau de Toilette Hildegard Braukmann Body Care Eau de Toilette

  Fris en fruitig met een vleugje exotisme, zal de Hildegard Braukmann Body Care Eau de Toilette u onmiddellijk overtuigen. De topnoot van de Natural Spray is subtiel bloemig, terwijl je in de basis sandelhout, ambergris en vanille kunt voelen.

 • Davidoff Cool Water Night Dive Woman Eau de Toilette Davidoff Cool Water Night Dive Woman Eau de Toilette

  De Eau de Toilette Davidoff Cool Water Night Dive Woman trekt de aandacht en biedt aantrekkelijke momenten. Bloemig en fris, het omsluit het lichaam als een beschermende sluier en creëert sensuele momenten. Deze geur is pure verleiding en zo aantrekkelijk dat niemand het kan weerstaan. In de vrije tijd en in het bedrijfsleven is dit parfum een eerbetoon aan vrouwelijkheid.

 • Geoffrey Beene Eau de Grey Flannel Eau de Toilette Geoffrey Beene Eau de Grey Flannel Eau de Toilette

  De mannelijke geur van Geoffrey Beene Eau de Grey Flannel kenmerkt zich door een bijzonder houtachtig parfumkarakter. Slechts enkele druppels van deze Eau de Toilette Spray zijn voldoende om het aantrekkelijke effect van het parfum volledig te ontvouwen.

 • Replay Jeans Spirit! for Her Eau de Toilette Replay Jeans Spirit! for Her Eau de Toilette

  Het eau de toilette van Replay Jeans Spirit straalt voor haar passie, creativiteit en de vreugde van jezelf zijn uit. Het weerspiegelt het zelfvertrouwen. De geur is gericht op iedereen die de denimhouding tot het leven begrijpt en vooral leeft. De geur is een statement over Replay en haar filosofie.

 • Floris JF Eau de Toilette Floris JF Eau de Toilette

  Floris JF Eau de Toilette is uw frisse start van de nieuwe dag. Aroma's van bergamot en limoen, citroen en grapefruit gemengd met verleidelijke Gardenia en balsamico-kruidige cipres. Voeg een vleugje masculiene amber en een onderscheidend ceder aroma toe en laad uw batterijen op in de tuinen van Menorka.