Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Eau de parfum

De meest populaire Eau de Parfums in onze webshop

Kostbare essences tegen redelijke prijzen - in de easyCOSMETIC parfum winkel moeten blijven geen droom! Hier vindt u ook uw persoonlijke favoriete Eau de Parfum. Als u nog niet zijn ingesteld, neem een kijkje op onze bestseller en geïnspireerd door de verfijning van grote parfumeurs!

 • Estée Lauder Private Collection Eau de Parfum (50 ml) Estée Lauder Private Collection Eau de Parfum (50 ml)

  Estée Lauder Private Collection Eau de Parfum is een parfum voor zelfverzekerde vrouwen met stijl die hun persoonlijkheid willen onderstrepen met luxe elegantie. De bloemengeuren en sensuele elementen staan garant voor een charismatische uitstraling. Het Eau de Parfum is geschikt voor speciale gelegenheden overdag en 's avonds. Private Collection is een klassieke geur die nog steeds populair is vandaag.

 • Jean Patou 1000 Eau de Parfum (30 ml) Jean Patou 1000 Eau de Parfum (30 ml)

  Deze geur is een compositie van duizend bloemen. Na een fruitige start met abrikoos en Chinese osmanthus volgt een mix van verschillende bloemen: jasmijn, viooltjes en rozen. Deze bloemige geur gaat enkele uren mee en streelt de drager. Voeg een vleugje patchoeli en houtachtige noten toe

 • Ed Hardy Love & Luck Woman Eau de Parfum (100 ml) Ed Hardy Love & Luck Woman Eau de Parfum (100 ml)

  Adriana Medina creëerde met Ed Hardy Love & Luck Woman een unieke eau de parfum, die indruk maakt met zijn perfecte compositie van bloemige, fruitige en kruidige aroma's. Het bijzondere fijnproevers karakter maakt het bijzonder vrouwelijk zonder aan aantrekkingskracht in te boeten.

 • La Perla J'aime la Nuit Eau de Parfum (50 ml) La Perla J'aime la Nuit Eau de Parfum (50 ml)

  Met La Perla J'aime la Nuit Eau de Parfum Spray duiken de dames de nacht in en ontdekken ze geheimen en hun eigen verborgen verlangens. Ze worden de koningin van de nacht en geven de vrije loop aan hun verbeelding en verlangens. Nashi peer, druivenbloesem en paradijselijk graan openen de mysterieuze geur in de topnoot. Zwarte jasmijn, zwarte orchidee, kerstroos en, in voorkomend geval, koningin van de nachtbloesem in het hart. Notities van amber, amyris en kasjmierhout sluiten indrukwekkend af: "Ik hou van de nacht".

 • Bond No. 9 Hudson Yards Eau de Parfum (100 ml) Bond No. 9 Hudson Yards Eau de Parfum (100 ml)

  Bondgenoot nr. 9 Hudson Yards Eau de Parfum Spray boeit de zintuigen en is een eerbetoon aan de vrouw die alles in het leven kan bereiken en geen wens hoeft te maken. De bloemige intense geur omhult als een sluier en beschermt tegen avonturen die gevaarlijk, extreem en zeer riskant zijn.

 • Creed Spring Flower Eau de Parfum (250 ml) Creed Spring Flower Eau de Parfum (250 ml)

  Creed Spring Flower is een zomerse lichte eau de toilette met een sensuele bloemengeur karakter. De verfrissende fruitige geuren, de vrouwelijke bloemenextracten en de licht kruidige basis maken van Spring Flower by Creed een aantrekkelijk, licht en extravagant eau de toilette.

 • Creed Love in White Eau de Parfum (250 ml) Creed Love in White Eau de Parfum (250 ml)

  Creed Love in White neemt je mee op een geurende reis van een andere soort! Love in White biedt fruitige, houtachtige en bloemige aroma's van over de hele wereld en combineert ze tot een buitengewone en romantische geur waar niet alleen vrouwen aan bezwijken.

 • Creed Silver Mountain Water Eau de Parfum (250 ml) Creed Silver Mountain Water Eau de Parfum (250 ml)

  Creed Silver Mountain Water is een heldere, zuivere en warme mannengeur die kracht en kracht symboliseert. Met zijn aromatische geur karakter en de basis van kruidige muskus, het parfum, ondanks de zeer discrete set akkoorden, verschijnt mannelijk en aantrekkelijk en straalt een ongekende genade.