Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Eau de parfum

De meest populaire Eau de Parfums in onze webshop

Kostbare essences tegen redelijke prijzen - in de easyCOSMETIC parfum winkel moeten blijven geen droom! Hier vindt u ook uw persoonlijke favoriete Eau de Parfum. Als u nog niet zijn ingesteld, neem een kijkje op onze bestseller en geïnspireerd door de verfijning van grote parfumeurs!

 • Estée Lauder Private Collection Eau de Parfum Estée Lauder Private Collection Eau de Parfum

  Estée Lauder Private Collection Eau de Parfum is een parfum voor zelfverzekerde vrouwen met stijl die hun persoonlijkheid willen onderstrepen met luxe elegantie. De bloemengeuren en sensuele elementen staan garant voor een charismatische uitstraling. Het Eau de Parfum is geschikt voor speciale gelegenheden overdag en 's avonds. Private Collection is een klassieke geur die nog steeds populair is vandaag.

 • Jean Patou 1000 Eau de Parfum Jean Patou 1000 Eau de Parfum

  Deze geur is een compositie van duizend bloemen. Na een fruitige start met abrikoos en Chinese osmanthus volgt een mix van verschillende bloemen: jasmijn, viooltjes en rozen. Deze bloemige geur gaat enkele uren mee en streelt de drager. Voeg een vleugje patchoeli en houtachtige noten toe

 • Ed Hardy Love & Luck Woman Eau de Parfum Ed Hardy Love & Luck Woman Eau de Parfum

  Adriana Medina creëerde met Ed Hardy Love & Luck Woman een unieke eau de parfum, die indruk maakt met zijn perfecte compositie van bloemige, fruitige en kruidige aroma's. Het bijzondere fijnproevers karakter maakt het bijzonder vrouwelijk zonder aan aantrekkingskracht in te boeten.

 • Creed Love in White Eau de Parfum Creed Love in White Eau de Parfum

  Creed Love in White neemt je mee op een geurende reis van een andere soort! Love in White biedt fruitige, houtachtige en bloemige aroma's van over de hele wereld en combineert ze tot een buitengewone en romantische geur waar niet alleen vrouwen aan bezwijken.

 • Creed Himalaya Eau de Parfum Creed Himalaya Eau de Parfum

  Creed Himalaya is een natuurlijke en kruidige eau de toilette voor avontuurlijke en zelfbewuste mannen die van de natuur houden. Het parfum boeit met zijn gevarieerde geuren van verfrissende, kruidige en houtachtige aroma's en krijgt zo een bijzonder mannelijk parfum karakter.

 • Creed Spring Flower Eau de Parfum Creed Spring Flower Eau de Parfum

  Creed Spring Flower is een zomerse lichte eau de toilette met een sensuele bloemengeur karakter. De verfrissende fruitige geuren, de vrouwelijke bloemenextracten en de licht kruidige basis maken van Spring Flower by Creed een aantrekkelijk, licht en extravagant eau de toilette.

 • Creed Silver Mountain Water Eau de Parfum Creed Silver Mountain Water Eau de Parfum

  Creed Silver Mountain Water is een heldere, zuivere en warme mannengeur die kracht en kracht symboliseert. Met zijn aromatische geur karakter en de basis van kruidige muskus, het parfum, ondanks de zeer discrete set akkoorden, verschijnt mannelijk en aantrekkelijk en straalt een ongekende genade.

 • Kilian Vodka on the Rocks Eau de Parfum Kilian Vodka on the Rocks Eau de Parfum

  Kilian Vodka on the Rocks is ontworpen voor individualisten. Met zijn opwindend ongewone nuances, boeit het elke dag opnieuw. Dit parfum beschrijft niet alleen de levensstijl van de individuele drager - het inspireert ook voortdurend opnieuw om het onmogelijke te creëren. Met indrukwekkende vanzelfsprekendheid openen zich ongewone nuances die de echo's van de tijd waarin grote dingen ontstaan - omdat mensen nieuwe dingen durven te doen. Het zijn altijd de "grote geesten" die de avant-garde vormen. Ver weg van conformistische, eeuwig gelijke cirkels, bedenken en creëren zij de wereld waarin zij vandaag en morgen zouden willen leven. De wereld waar alles mogelijk lijkt. Deze geur is de investering in een hoog niveau van levenskwaliteit waard. Hij zal u belonen met zijn onnavolgbare compositie en de artistiek waardevolle fles.