Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Douchegel

De meest populaire douche gels in de webshop

In de easyCOSMETIC parfum winkel vindt u verschillende douche gels van gerenommeerde parfumeurs. Onder de meest populaire douche gels op easyCOSMETIC:

 • Charlotte Meentzen M4M Douchegel (200 ml) Charlotte Meentzen M4M Douchegel (200 ml)

  Vitaliserende actieve ingrediënten maken van de M4M douchegel een mild maar grondig reinigingsproduct voor mannen. Kalmerend voor de huid is dat alle Charlotte Meentzen M4M ontwikkelingen veel natuurlijke extracten bevatten. M4M douchegel is volledig doseerbaar met synthetische ingrediënten zoals siliconen, parabenen of minerale oliecomponenten. Essentiële actieve componenten zijn panthenol voor ontstekingsremming en bloemenextracten voor hydratatie.

 • Hildegard Braukmann Jeunesse Douchegel (200 ml) Hildegard Braukmann Jeunesse Douchegel (200 ml)

  De douchegel Hildegard Braukmann Jeunesse ontwikkelt een zacht, fijn schuim. De huid wordt grondig maar zacht gereinigd. Wat overblijft is een delicate, aangenaam frisse geur op de huid.

 • Charlotte Meentzen Enjoy Douchegel (200 ml) Charlotte Meentzen Enjoy Douchegel (200 ml)

  Charlotte Meentzen Enjoy Shower Gel heeft een fruitige, frisse geur die de zintuigen prikkelt met akkoorden van grapefruit, mandarijn en sinaasappel. De formule is veganistisch en vrij van siliconen, minerale olie en parabenen. Vochtinbrengende middelen beschermen de droge huid ook tegen uitdroging.

 • Declaré Body Care Douchegel (400 ml) Declaré Body Care Douchegel (400 ml)

  Declaré Body Care Shower Gel is geschikt voor alle gevoelige huidtypen en heeft een reinigende, verfrissende en verzachtende werking. Het verwent de huid tijdens het douchen en baden. De douchegel is kleurloos, reguleert het vochtgehalte van de huid en houdt het pH-evenwicht van de huid in stand.

 • RevitaLash RevitaSun Douchegel (200 ml) RevitaLash RevitaSun Douchegel (200 ml)