Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Zelfs mensen die weinig belangstelling voor mode hebben, zullen de ontwerpen van Vivienne Westwood zijn tegengekomen, zij het onbewust. De Engelse ontwerpster drukte niet alleen haar stempel op de mode van de jaren 1970 en 1980, maar sinds 1998 ook op de wereld van de parfums.

Meer info

Vivienne Westwood Parfum

Meer info +

Vivienne Westwood - tegen elke overeenkomst

De Engelse Vivienne Westwood vrouw werd in de jaren 70 beroemd als modeontwerper. Vooral haar non-conformistische modestijl in de jaren '80 look onderscheidt zich van andere ontwerpers. Dit heeft ze ook bereikt met haar parfumreeks met extravagante geuren. Elk Vivienne Westwood parfum draagt haar eigen signatuur en is gemaakt voor vrouwen die van iets bijzonders houden.

Vivienne Westwood Vrouwenparfums worden gekenmerkt door opvallende geurcomposities en onderstrepen het unieke karakter van elke vrouw. Of het nu romantisch verleidelijk, mysterieus, brutaal of zachtaardig-elegant is, de Vivienne Westwood geuren bieden de juiste keuze voor elk type vrouw en elke gelegenheid zonder dat ze klassiek-conventioneel overkomen.

Betoverende flacons sieren de Vivienne Westwood parfumreeksen die vrouwen van alle leeftijden de finishing touch geven voor de perfecte uitstraling. Wie een Vivienne Westwood parfum wil kopen, zal verbaasd zijn over hoe de verscheidenheid aan nuances zowel vrouwen als mannen betovert en veeleisende vrouwen een gevoel van welzijn en goede humor geeft. Iedereen die iets voor zichzelf heeft moet deze geuren niet missen en de kans nemen om een goedkoop Vivienne Westwood parfum te kopen.

Vivienne Westwood Parfums zijn altijd een beetje anders

Vivienne Westwood is een van de bekendste internationale modeontwerpers en verovert sinds 1998 ook de markt voor vrouwenparfums. Haar befaamde naam komt vooral van haar punkrockcreaties en een mode die indruist tegen alle wetten en regels van de conservatieve, burgerlijke samenleving. Altijd een tikje anders dan anderen en altijd weg van de klassieker, dat is hun bedrijfsfilosofie.

Na veel aandacht te hebben getrokken in de modewereld met haar mode en vooral vrouwen die zich wilden onderscheiden van de massa, creëerde ze in 1998 de eerste Vivienne Westwood vrouwenparfum. Tot op de dag van vandaag beperkt ze zich tot vrouwengeuren en dringt ze erop aan dat haar Vivienne Westwood parfum online wordt gekocht zodat het vrouwen wereldwijd kan prikkelen.

Het idee van haar eigen parfumcollectie is gebaseerd op de perfectionistische kenmerken van de modeontwerpster om een vrouw met al haar vrouwelijke kenmerken en haar sexappeal te completeren. Vanaf de eerste editie van de eerste parfumserie kende de maker een groot succes en betoverde haar zelfverzekerde klanten met een uniek parfum met casual charme en sexy karakter.

De belangrijkste focus van de Vivienne Westwood parfumcollectie van de ontwerpster en haar modeontwerpen ligt op geurnuances en composities die de aandacht trekken, mysterieus lijken en vrouwen dat speciale iets geven dat op intelligente wijze levendigheid combineert met sensualiteit en erotische flair.

De bekendste Vivienne Westwood geuren

Als eerste creatie slaagde de succesvolle Engelse vrouw erin om de harten van vrouwen en mannen sneller te laten kloppen in 1998 met de marktintroductie van de vrouwengeur Boudoir. Een fris en toch betoverend, licht zoet en verleidelijk bloemenboeket straalt van dit parfum, dat door oosterse kruiden en bossen een karakteristieke, sensuele en weelderige noot krijgt. De basisnoot wordt bepaald door patchoeli, sandelhout, tabaksbloesems, vanille en kaneel. Ze creëert mysterieuze accenten die de aandacht van de mannen trekken. Aldehyden, bergamot, hyacinten, maar ook sinaasappelbloesems en goudsbloesems zorgen voor een topnoot van zomerse frisheid, terwijl anjers, iriswortel, jasmijn, kardemom, koriander, narcissen en rozen een hartnoot oproepen. Het Boudoir Vivienne Westwood parfum is perfect voor vrouwen die van aandacht houden en zich bewust zijn van hun erotische charisma.

De Boudoir-serie werd uitgebreid met Boudoir Jouy en Boudoir Sin Garden en Mon Boudoir. Met hen is de klassieker het eerste Vivienne Westwood parfum voor vrouwen dat een nieuwe editie creëert met een moderne charme van elegantie, de uitdrukking van emancipatie en zoete charisma.

Meer speels is Cheeky Alice, die wordt beschouwd als de "grote zus" van de 2010 Naughty Alice Vivienne Westwood geur. Hier vormen de lelies van de vallei de topnoot. Rozen en pioenen, de hartnoot en ruwe houtsoorten en muskus vormen een basisnoot voor een oosterse flair. Een bloemenboeket vindt een perfecte combinatie met de poederachtige uitstraling en maakt het een parfum dat bijzonder geschikt is voor lange zomernachtfeesten of romantische strandwandelingen. Dit Vivienne Westwood parfum is sinds 2011 online beschikbaar en spreekt vooral vrouwen aan die hun vrouwelijkheid net zo graag willen laten zien als ze willen overtuigen met hun sensualiteit en eenvoud.

Als je op zoek bent naar een goedkoop Vivienne Westwood parfum, dan vind je het in Let it Rock. Het behoort tot de bekendste creaties en staat al sinds 2007 bij het oosterse kruidige boeket voor de eindeloze passie voor de punksrok. De topnoot van bergamot, fresia en mandarijn zorgt voor een licht zoete nuance. In combinatie met jasmijn als hartnoot en amber en patchouli als basisnoot, krijgt deze Vivienne Westwood vrouwengeur een karakter dat vooral geschikt is voor vrouwen met een casual, moderne stijl die weten wat ze willen en er sexy uit willen zien.

Wie het meer fruitig vindt, moet het Libertijnse Vivienne Westwood parfum kopen. Met een fruitig chypre-achtig boeket bestaande uit een topnoot van ananas, grapefruit en passievrucht, brengt het de drager naar een schaduwrijke plek in een zomertuin. De hartnoot van bergamot, lelietjes van de vallei, rozen en kamperfoelie brengt een zomers briesje in de grijsste winterdagen en de basisnoot van amber, eikenmos, muskus en patchouli maakt het discreet erotisch.

Wetenswaardigheden over Vivienne Westwood parfums

Wat opvalt aan alle vrouwengeuren is dat de flacons tot nu toe zonder uitzondering bolvormige sluitingen hebben gehad. De parfumreeks Boudoir en Vivienne Westwood de vrouwengeuren Let it Rock en Libertine komen uit de Franse studio Pi Design en zijn gemaakt door Fabrice Legros, bekend om zijn extravagantie en stijl in zijn ontwerpen. De Britse kroon op de deksels geeft de flessen een bijzonder nobele toets. Ondanks de hoge kwaliteit op alle gebieden, zijn Vivienne Westwood parfums goedkoop om online te kopen.

Het eerste Boudoir parfum komt van de fijne neus van de parfumeur Martin Gras, die als Duitser al naam heeft gemaakt in Parijs met creaties voor Bogner en Cerruti. Het Libertijnse Vivienne Westwood damesparfum werd samengesteld door parfumeur Maria Salamagne. Haar referenties variëren van parfumcreaties voor Nina Ricci en Yves Rocher tot Yves Saint Laurent en Thierry Mugler tot Kenzo en Giorgio Armani. De Vivienne Westwood parfumcreaties worden vervaardigd door Coty Inc, een in New York gevestigd cosmetica- en parfumbedrijf.

In het begin was Madonna een van de vrouwen die reclame maakten voor het boudoirparfumVivienne Westwood . Vandaag presenteert Kate Moss onder andere de unieke geurcomposities van de rocky-cheeky designer.

Vivienne Westwood Koop parfum voor minder

Vrouwen die zich niet willen aansluiten bij de menigte en zich willen onderscheiden van de menigte maken de beste keuze met Vivienne Westwood parfums. Exclusieve flacons en een grote selectie van verschillende geurvarianten bieden veeleisende vrouwen van alle leeftijden de juiste keuze.

Vivienne Westwood Parfum is goedkoop om te kopen en ook zeer productief, langdurig en met een goede geurintensiteit. Bijna alle parfums combineren op elegante wijze sensualiteit met erotische flair en worden gekenmerkt door glamour en verleidelijke accenten. Het Vivienne Westwood parfum kan gemakkelijk online op het internet worden gekocht. Een stijlvolle verpakking presenteert de parfumreeks op zo'n extravagante manier dat ze ook een heel bijzonder cadeau zijn voor uw geliefde.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

20 49
toepassen