Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het Duitse bedrijf Strenesse creëert al sinds eind jaren zestig elegante mode met tijdloze lijnen. Sinds 2001 zijn er ook damesparfums - en een herenparfum van Strenesse, die de stijl van het merk in subtiele nuances uitdrukken.

Meer info

Strenesse kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Strenesse en de elegante helderheid

Delicate geuren, een strak uiterlijk en een luxueus understatement: Strenesse is erin geslaagd een merkimago te creëren dat absoluut tijdloos is met een heel eigen, modern design. Mannelijke elementen en elegante vrouwelijkheid worden vakkundig gecombineerd om interessante, spannende mode en geuren te creëren. De creaties van het Duitse modehuis zijn stijlvol, elegant en tegelijkertijd casual. Dit spel met vermeende tegenstellingen is wat de ontwerpers en parfumeurs zo bijzonder maakt. De klanten moeten zich volledig op hun gemak voelen, zich in de producten vinden en ze een eigen stijl geven.

Sinds twintig jaar biedt Strenesse parfum aan, eerst diverse vrouwengeuren en uiteindelijk, met Strenesse Homme, een klassieke mannengeur. Op de typische Strenesse manier zijn de geuren ook unieke creaties die bestaan uit verschillende componenten die op het eerste gezicht misschien tegenstrijdig lijken, maar die een heerlijk, onvergelijkbaar totaalbeeld creëren. Bloemige noten combineren met de frisheid van citrusvruchten en zoete fruitaroma's om delicate geuren te creëren die rond de drager spelen en een zeer verleidelijk aroma creëren. Zachte, gourmand en verleidelijk zoete basisnoten ronden de geuren af en wekken troostende, warme gevoelens op.

Van klein modehuis tot wereldspeler

Strenesse is een Duits bedrijf met een lange traditie, dat zijn oorsprong vindt in de mode en met Strenesse heeft Parfum ook zijn intrede gedaan in de wereld van de geuren. In 1949 richtte de familie Strehle het bedrijf op onder de vroegere naam Wohlfahrt & Co. Pas eind jaren zestig werd Wohlfahrt & Co. Strenesse. De bedrijfsnaam is een neologisme dat het Franse woord voor jeugd, Jeunesse, combineert met de familienaam Strehle. Na een bescheiden begin in de productie van damesjassen en -kostuums ontwikkelde het bedrijf zich al snel tot een wereldwijde fabrikant van hoogwaardige, elegante damesmode. De designlijn was altijd duidelijk: eenvoudig, formeel en tijdloos met hoogwaardige materialen. De klassieke ontwerpen met een moderne twist genoten een grote populariteit onder de klanten en maakten Strenesse tot een van de meest populaire designmerken in de jaren negentig van de vorige eeuw.

In 2001 heeft het bedrijf zijn portefeuille uitgebreid met Strenesse parfum en cosmetica. Daarnaast opende het bedrijf zijn eigen winkels waar klanten niet alleen mode maar ook Strenesse parfum konden kopen. In 2002, de mannenlijn Strenesse Mannen. De mannencollectie kreeg wereldwijde erkenning tijdens het WK 2010, toen bondscoach Jogi Löw elke wedstrijddag zijn blauwe kasjmiergeluksdoekje droeg. Strenesse was destijds de publieke outfitter van het nationale voetbalteam en kleedde de voetballers en andere medewerkers naast het veld aan. Een jaar eerder, in 2009, opende het bedrijf de online shop Strenesse, waar de populaire trui met de V-hals in zeer korte tijd uitverkocht was. Geen wonder dat alle fans op dat moment immers ook wilden deelnemen aan het zomersprookje.

De intrede in de parfumerie

Naast mode richt het assortiment van Strenesse zich op parfum. Al bijna twintig jaar brengt het bedrijf talrijke vrouwengeuren uit. Het begon allemaal in 2001 met het eerste Strenesse parfum met de eenvoudige naam Strenesse. De zoete en gastronomische vrouwengeur is een uitgelezen combinatie van fruitige en bloemige aroma's, afgerond met een warme basisnoot en bergamot. De productie van dit parfum is inmiddels stopgezet, maar in 2010 is de opvolger Strenesse - Gabriele Strehle - uitgebracht, die de duidelijke lijn van zijn voorganger overneemt en moderniseert met rode peper, witte perzik en waterlelie. Deze geur wordt ook niet meer geproduceerd, maar u kunt nog steeds het Strenesse parfum online kopen. Naast de twee kenmerkende geuren is er een selectie van Strenesse parfum, die zich richt op de combinatie van twee intense maar zeer verschillende aroma's, die ze onderstrepen met exclusieve nuances en ze combineren tot een delicaat parfum. Dit assortiment omvat Meloenbloesem & Peper, Magnolia & Cassis en Peer Williams & Roze Peper.

De enige mannengeur van Strenesse is Strenesse Homme. De limited edition geur is een klassieke mannengeur met pittige, kruidige noten. Elemi-hars, peper, mos en witte cederhout onderstrepen de mannelijke uitstraling van de drager en geven hem een verleidelijke vitaliteit. Maar natuurlijk zou Strenesse niet Strenesse zijn als deze traditionele mannengeur niet ook wat vrouwelijke aroma's zou hebben. De fruitige, frisse appel combineert met delicate, bloemige geuren in de topnoot, waardoor deze klassieker een moderne twist krijgt die opwindend en uniek is. Ondanks de beperkte oplage is dit Strenesse parfum online beschikbaar.

Alle geuren van Strenesse hebben één ding gemeen. Ze volgen allemaal de duidelijke designlijn die het modelabel sinds het begin heeft gevolgd. Ze zijn elegant, tijdloos, onopvallend, maar tegelijkertijd volledig individueel. Vrouwelijke en mannelijke elementen komen op een ongewone manier samen en creëren hun eigen ongedwongen nuances die het karakter van de drager ondersteunen en benadrukken. Het Strenesse parfum is goedkoop te koop en is ook ideaal voor dagelijks gebruik. Ook de flacons van de geuren passen perfect bij het ontwerp van het bedrijf. Heldere vormen, warme, gereserveerde kleuren en zeer eenvoudige, no-frills ontwerpen zijn wat hen onderscheidt.

Subtiele marketing en samenwerking met de DFB

Hoewel Strenesse parfum goedkoop is, is Strenesse een echt luxemerk. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste en meest hoogwaardige grondstoffen, dit geldt zowel voor de mode als voor Strenesse Parfum. Natuurlijk moet je als merk in het luxesegment jezelf positioneren en vertegenwoordigen. Hoewel speciale samenwerkingen voor Strenesse Parfum een vrij zeldzaam karakter hebben, heeft het modebedrijf voor zijn campagnes al tal van bekende gezichten kunnen aantrekken. Als een van de bekendste Duitse labels vertrouwt Strenesse vooral op Duitse beroemdheden. Supermodellen als Julia Stegner en Claudia Schiffer stonden voor de camera, evenals sportlegende Boris Becker. De sterfotograaf Juergen Teller werd ook graag ingeschakeld voor de bedrijfscampagnes. Bovendien was Strenesse - zoals reeds vermeld - de officiële outfitter van het Duitse nationale voetbalelftal tussen 2006 en 2013. Coaches en spelers droegen bijna uitsluitend mode van Strenesse op openbare evenementen, waardoor het bedrijf wereldwijd, maar vooral in Duitsland, extra erkenning kreeg.

Tijdloze, heldere ontwerpen en geuren

Strenesse is absolute luxe. De beste materialen worden door innovatieve en ervaren ontwerpers gecombineerd tot stijlvolle en toch casual producten. Alleen de beste neuzen zijn ook voor Strenesse parfum verloofd. Ze creëerden delicate, onopvallende geuren die de drager doen glanzen en hem een elegante, tijdloze flair geven. Met een Strenesse parfum krijgt de klant een buitengewone geur van uitstekende kwaliteit en stijlvolle nonchalance. De geuren zijn uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik en brengen zelfvertrouwen, professionaliteit en luxe understatement over. Een parfum van Strenesse is daarom de perfecte geur voor iedereen die waarde hecht aan luxe, elegantie en kwaliteit.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

10 18
toepassen